Hocam 1.365 volt fazlaymış gerçekten. 1.3 V 4000 denediniz mi? core boost performance kapalı. Ben 1.1875V 4200mhz kullanıyorum stok fan ile. Stok fan olduğu için multicore testi yapamıyorum aşırı ısındığından dolayı. Oyun falan oynuyorum normal sıkıntı yaşamadım. Bence voltaj düşürün frekansla...
Hocam alttaki kısmına hafifçe sivri olmayan düz uçlu bir şey ile bastırın çıkar. Alttan bastırın ama çentiğin olduğu taraftan. Direkt olarak pile bastırmadığınız sürece sıkıntı olmaz.
Selamlar. İkinci el topladığım sistemimdeki R5 3600 bilindiği gibi ısınma sorunu yaşıyordu. Biostan baktığımda 1.45V verilmiş ki aşırı fazla. Giderek aşağı indirdim voltajı. Core boost performance kapalı, Cpu Ratio All cores 42x, Core Cpu voltage 1.1875 şu an. Single Core cinebech testi yaptım...
Selamlar. 2.el bi pc topladım anakart: b450m a pro max 2
2x8 3200mhz ramlerim var ve anakartta 2 ram slotu var. 2. ram slotuna hangi rami takarsam takayım görüntü gelmiyor fanlar vs. dönüyor. Ramlerde sıkıntı yok ilk slotta değişimli olarak denedim çalışıyor. Şu an da tek channeldan boot yaptım...
Hocam daha dün itopyadan AOC 24G42E aldım. Araştırdıkça kafanız karışacak merak etmeyin. Bi monitör görüyorsunuz araştırmak için yazıyorsunuz birileri iyi diyor "heh iyimiş alabilirim" dediğiniz anda birçok kişi o monitöre para verilmez, kronik sorunlu vs.. diyor. Ben de öğrenci indirimi ile G4...
Esenlikler. Ben şu an Custom bir Windows kullanıyorum. Elle debloat, tweak ayarı yapmıştım zamanında bazı yazılımlar kullanarak. Yeni PC'ye geçeceğim, flasha şu an kullandığım Windows'un birebir versiyonunu ISO olarak oluşturup flash belleğe nasıl atabilirim?
Selamlar. İşlemci yuvasının yanlarında iki adet fan ayağı için delik var fakat vida yuvası yok. Fanı takmam için de o ayakların vidalanmış olması lazım. Ne eksik ne lazım?