sezo33 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kredi kartı limit hakkında bilgi

arkadaşlar kredi kartımın 6 aylık kalan son 5 ay taksidini kapattırmak için haziran ayına çektirdim hepsini topluca kapatmak için 11.06.2025 tarihinde yaptım. kredi kartıma borcundan daha çok + para yatırdım bunu bilerek yatırdım tabi taksitlerimi topluca kapatmak için taksitlerimi kapattırmadan...
  2. S

Kredi kartı ödeme hakkında bilgi almak istiyorum

aradan çıksın kafasındayım ben bünyamin hocam.
  3. S

tamam o vakit hocam içim rahat etti her ne kadar müşteri temsilcisine sorsam da emin olamadım :D
  4. S

Çünkü fazla bakiyem var hocam dimi normal olarak sistemin otomatik olarak düşmesi lazım googleden filan araştırınca da dediğimiz gibi diyor. 1749645313 Bela oluyor hocam rahat edemiyorum :D Müşteri temsilcisine trendyol'da 6 ay taksitlendirdiğim alışverişim var dedim onu kapatmak istiyorum...
  5. S

Arkadaşlar ziraat bankasına fazladan para yatırdım 6 ay peşin fiyatına taksitle trendyol'dan alışveriş yapmıştım ama şimdi taksitlerin toplamını tekte ödemek için fazladan ödedim müşteri hizmetlerini aradım hepsini 11 hazirana çekti yani 27/06/2025 tarihinde hesap kesildiğinde +Güncel borç yazan...
  6. S

Ekran kartı önerisi AMD-NVİDİA

sağol baştacısın kankam cansın
  7. S

valla knkler aldım ekran kartını kafam rahatladı resmen çok düşündüm ne alsam diye diye patlayacaktım yav resmen
  8. S

Sağ ol hocam
  9. S

Rtx 5070 ti satın aldım knk fena rahatladım üzerimden yük gitti seviyorum nvidiayı
  10. S

Benim için %5 lik performans önemli değil hocam diğer her konuda her koşulda RTX 5070Ti DLSS+MFG diğer konularda da çok mükemmel dimi sonuçta ekran kartı almışken en mantıklısını almak istiyorum
  11. S

Saf kas olarak 5070ti iyi değil mi ben iyi diye biliyorum hocam 1749287583 Saf kas olarak 5070ti iyi değil mi ben iyi diye biliyorum hocam 5070ti alıcam büyük ihtimalle almışken en iyisini alayım dimi
  12. S

Valla hocam almışken en iyisini alayım diyorum ve bu durumda ne yapayım
  13. S

Saf kas olaraktamı güçlü knk 5070ti gta6 çıktığında kafam rahat olsun diyom uzun zaman kullanıcam almışken güçlü alayım dedim sence
  14. S

https://www.hepsiburada.com/galax-geforce-rtx-5070-ti-ex-gamer-1-click-oc-white-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-57izn6mdbvgw-p-HBCV000089X1WI?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc...
  15. S

9800X3D + RX 9070XT nasıl ikili olur

knk 32gb ramım var g skill 6000mhz cl30
Geri