SezoKc isimli üyenin son içerikleri

1. S

Setcard Nakite Çevirmek İstiyorum.

Merhaba, arkadaşlar setcard'imda bulunan bakiyeyi nakite çevirmek istiyorum, nasil yapabilirim ?
  2. S

Yardım İşlemci mhz dusuk yardim lutfen

Merhaba arkadaslar w10 crack yapalim dedik crack oldu ama islemcim 540 mhzde calisiyor bilgisayar ölü gibi calisiyor yardimlarinizi rica ederim
  3. S

Yeni sistem islemci isinma sorunu

Anakart asus, voltaj ayarı olayini açıkçası pek bilmiyorum
  4. S

Knka kapadim islemci ısısı 63 de sabit kaldi okey ama bu sefer fps düştü, voltaj ayarı felan işe yaramazmi acaba
  5. S

Stok fan ama yani bu kadar isinmasi anormal geldi 1703009294 Yaptim ayni
  6. S

Merhaba arkadaslar sistemi yeni aldim windows kurulumudur bios guncellemesi driver felan filan hepsini yaptim valorantta islemci gorseldeki gibi 70 ve uzeri oyuna baslayinca 76 larda oluyor, boştaykende 70 lerde duruyor, ekran karti ısısı hep 60 felan kaliyor, islemcim anormal isiniyor yardim...
  7. S

Yardım Hangi monitör sizce iyidir ?

Knka 2 tane link var cevabinda, senin önerdigin monitörün linkini tekrar yollarmisin rica etsem
  8. S

Yardım Hangi monitör sizce iyidir ?

Merhabalar linkte epey karşılaştırması yaptığım 3 monitörden sizce hangisi alınır açıklamasıyla görüşlerinizi rica ederim. Kullandigim kasa; https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8g-a620m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html Monitörler...
  9. S

Monitör konusunda yardım rica ederim.

Knka 27 inç arıyorum, konuya eklemeyi unutmuşum. 1702578351 30.000 tl bütçem var ayrica taksit ile almak istiyorum, vatanda vade farkı az mümkünse ordan alıcam. 1702578408 Samsung ile ilgili olumlu yorumlar göremedim senin yorumun nedir kanka bu monitor ile ilgili ? 1702578464 Knka vatandan...
  10. S

Monitör konusunda yardım rica ederim.

Merhabalar 4000-5500 TL bandında 165 hz üstü monitor önerebilir misiniz?. Monitör ile kullanacağim kasanın linki aşağıdaki gibidir. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8g-a620m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html
Geri