işlemcin biosta eco modunda değil dimi ?
işlemcin turbost açtın mı
ramlar expo açık mı
biosta ekran kartı ile işlemci aspm kapattın mı ?
ekran kartı pciex16 gen4 seçtin mi auto da mı
ben genelde biosta bunlar yaparım
marka aldığın için normal hocam, markasız veya alt segment ürün ile f/p oranı daha iyi olabilirmiş sadece
ama dediğim gibi kaliteli parçalar seçmişssiniz.
hocam siz dolarları yurtdışında harcıyorsunuz, mehmet şimşek görmesin :))
yurtiçinden ziyade genelde yurtdışı alışverişinde görüyorum sizler ondan yazdım
şuan amd rx7600 kullanıyorum ondan önce yine rx7600 rx6700 rx6600 rx6700xt kullandım sadece şuan ki kartım da oyun esnasında driver çöküyordu
bende vram ile frekans hızlarına biraz hız aşırtma yaptım ve pc güç dengesi yüksek performans aldım, r5 7500f ile şimdilik bi çökme almadım. delta force...
50 serisinde atx3.1 gen5 güç girişi var ekran kartlarında
5060ti ve 5060 da hariç olabilir diğer yüksek kartlar atx3.1 destekli
bu gigabyte psu da normal 8pin var
aciliyetin yoksa (1ay falan yani bahsettiğim süre) bekle derim o anakart dip fiyat olarak 4.100tl kadar geriliyor msi b650mp olanı da aynı şekil düştüğü oluyor
mesela ben rgb ram aldım 4.400 şimdilerse 3800 kadar bulunduğu oluyor, insan canı sıkıyor :) acelen varsa ona bişey diyemem.
1743803729...
evet bunu bende yorumlarda belirtiyorum fakat örnek msi b650 veya gigabyte b650 çıplak anakart almalarındansa, dopdolu colorful almaları daha mantıklı bios update ile bi kere hallettiler mi resizebar ile expo veya xmp mod açtılar mı biosla pek işleri kalmıyor açıkcası
fakat pc açıkken donanımsal...
o 4k etmez dostum 3k fiyatlarda gezen bi anakart
tavsiyem anakart şu tarzda dolu alman
https://www.incehesap.com/battle-ax-b650m-plus-wifi-v15-ddr5-anakart-fiyati-77338/
f/p anakart istersen de biostar da aynı kapıya çıkıyor...