Arkadaşlar benim sorum şu Ben önceden A1 ehliyeti için sürücü kursuna gittim ve ordan belgemi aldım ancak ehliyetimi çıkartmadım şimdi ben B ehliyeti için sürücü kursuna gidicem her şey sıfırdanmi başlar yoksa elektronik sınava filan girmeme gerek yokmu bu arada e devlette ehliyet gözükmüyor .
Arkadaşlar benim sorum şu Ben önceden A1 ehliyeti için sürücü kursuna gittim ve ordan belgemi aldım ancak ehliyetimi çıkartmadım şimdi ben B ehliyeti için sürücü kursuna gidicem her şey sıfırdanmi başlar yoksa elektronik sınava filan girmeme gerek yokmu bu arada e devlette ehliyet gözükmüyor .
Ya aileden korku değil aslında 😂 A1 almadan önce abime sormuştum oda yok boşver alma gerek yok 2 seneye B alırız demişti onun haberi olmadan aldığım için sıkıntıya girdim 😂
Hani ehliyeti çıkartmadığım için yokmuş gibi gözükmez mi birde farklı sürücü kurslarından almış olcam aynı sürücü kursu...
Arkadaşlar şimdi ben A1 ehliyet için sürücü kursuna gittim teorik sınavı ve direksiyon sınavını geçtim ehliyet kursundan dosyamı aldım ama ehlietimi çıkartmadım ( yani 400₺lik bir harcımı ödemedim) çünkü ailemin haberi yoktu şimdi bana B ehliyeti alacaklar sürücü kursuna gittiğimde benim A1...