SGSO55 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Para kazanma için ne yapılabilir?

hangi siteden web site açabilirim önerin var mı? ve reklamdan mı kazanıyoruz
  2. S

İnternet Altyapı sorunları!!

Arkadaşlar merhaba yine ben kendi bulunduğum yerde ADSL alt yapı bulunuyor yani biliyorsunuzdur 16mbps down 1 mbps up veriyorlar maksimum ve hiç bir zamanda bir çalışma yapılmadı daha geçen yaz doğal gaz anca eldi alt yapı getirebilmek için neler yapılabilir ve 16 mbps bir internet için 85 lira...
  3. S

teşekkür ederim :)
  4. S

yani para kazanmam için ya photoshop felan yada bir sosyal medya kullanmam gerekiyor dimi
  5. S

twitch de yayıncı olmak istemiştim fakar adsl alt yapı var yani maks. 16mbps download 1mbps upload ki zaten o değerlerden az geliyo biliyosun 1608741775 etkilendim
  6. S

18 yaş kuralı felan olur diye 1 yaş fazla yazdım ve 12 aralık değil 11 Aralık spsodjfposdfğs 1608741536 ama ama profesyonel bir siteyi tek başıma yapamam ki
  7. S

peki ya daha ucuzunu buldum diyelim 1608741368 yaşımı felan doğru yazmadım ki ıkdfnasjosadflsd
  8. S

sonda adımı söylemen beni tedirgin ediyor
  9. S

peki ya site açsam reklam koysam insanlar girdikçe para kazansam iyi bir fikir mi?
  10. S

sanırım aç kaldım :(
  11. S

telefona ihtiyacım var 1 yıl bekleyemem ki
  12. S

evet zor
  13. S

200 doları bulursam parayı ihtiyacım olmaz zaten sdfıjosdfsd 1608740586 önemli değil yinede sağol
  14. S

teşekkür ederim başka fikirlerin varsa yazarsan sevinirim
  15. S

ama satamama şansında var riskli biraz...
Geri