Sh1n isimli üyenin son içerikleri

1. Sh1n

Ortalama 750.000 TL'ye ilk araba önerisi

1.6 E-Torq atmosferik benzinli bir motor, multijet turbo dizel bir motor. 1.6 E-Torq'ların muhtemelen emisyon standartlarını uymadığı için üretimini durdurdular herhangi bir sorunu olduğu için değil. tek sorunu fazla yakıyor olması onu da kullanan birine sormak lazım fazladan kastımız ne kadar...
  2. Sh1n

Ortalama 750.000 TL'ye ilk araba önerisi

Egea 1.6 E-Torq bu bütçeye en iyi seçenek, motor güzel sorunsuz, tork konvertörlü sorunsuz bir şanzımana sahip. 1.4 egea'ya göre daha performanslı (motor hacmi, beygir, tork olarak) bayılıp kalacak bir araç değil. 1.4'e göre biraz fazla yakar ama motor lpg ile uyumlu. Ben olsam dizel veya 1.4...
  3. Sh1n

❌İndirim Bitti! TELEFON PC TORNAVİDA SETİ 158 TL

Ne sökmek istediğinize bağlı olarak ve kullanıma bağlı olarak ucuza aldığınız tüm setler sizi hayal kırıklığına uğratacaktır. Bence hassas işler için bütçe arttırıp düzgün bir şey alın. İnce hassas işlerle uğraşmıyorum bende bu ikisi var ve gayet güzeller. (ha telefon dışında da her şeye...
  4. Sh1n

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

Sen yine de attığım o linkten sadece onu takip et arada bir yenileyerek 649 TL idi 2m lik olanı.
  5. Sh1n

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

Hocam gene kaçırdın ya attığım anda baksaydın buraya atınca fazla sürmedi stok bitti :D
  6. Sh1n

https://www.gurgencler.com.tr/magsafe-sarj-aygiti-2-m-mx6y3tu-a-195949590658 Bende hala gözüküyor ama bir yanlışlık var o halde.
  7. Sh1n

Magesafe şarj alacaklar tekrar stok geldi.
  8. Sh1n

🔥İndirim 🔥Samsung Galaxy Watch7 (5.604TL)🔥

İOS ile uyumluluğu nedir bilen var mı? bir ara uyumlu değil diye vazgeçmiştim.
  9. Sh1n

Rio Metal Ayaklı Çalışma Masası Sepette 989,27 TL

Sepette 989,27 TL
  10. Sh1n

Rio Metal Ayaklı Çalışma Masası Sepette 989,27 TL

Şık görünüyor sağlamlığını bilemiyorum masa almak isteyen varsa değerlendirsin. https://www.koctas.com.tr/rio-metal-ayakli-calisma-masasi-antrasit/p/5002170597
  11. Sh1n

🔥İndirim Shuriken ES5-RUI RGB Işıklı Hoparlör 499TL

İade edildi. Daha diyo ki fatura yanlıştır ürün doğru değil mi? (çaresizlik)
  12. Sh1n

Maksimum 35.000 TL ile Sadece Hepsiburada'dan laptop tavsiyesi

Arkadaşlar sadece Hepsiburada üzerinden alabileceğim (nedeni peşin fiyatına 9 taksit olması) laptop önerisi yapabilir misiniz? Babam için alacağım kendisi AutoCAD proje çizimi ile uğraşıyor. bir yandan kafam All in one pc'lere gidiyor ekranın büyük olmasından dolayı. Toplama pc alayım desem...
Geri