Fiyatlara baktıkça hala inanamıyorum. Hayatımın en büyük fırsatını şurda kullandım hatta şu şansımdan sonra bir daha hiçbir şansım yaver gitmedi.
Fiyatlar...
Valla lcd olayı beni pek sarmıyor sl infinity görünüş ve performans olarakta baya iyi bu yazılımının üzerinden 3 bölgeli rgbi kontrolü de var ortasında ki...
Montaj kiti nasıl eksik geliyor yav, İnteli boşverde, AMD'de iki braket var, üst ve aşağı takıyorsun sonra magnetic swapı geçiriyorsun build bitiyor, uf...
Konusu var incele görürsün orjinal vida olmamsiti ilk seriye bedava kit yolladılsr LCD-s de 😂.
O değilde kasayı aldım şimdi.
Bft anakart lazım gigabyte x870...
İstese direk üstüne geçirmeli yapar truz marka yuvarlak ekran montajliyorlar artich var reddit konusu geçen de face'de biri o ekrâni satiyordu 2.000 TL 😂 al...
Tatlı durur LCD almayacaksan sl en güzel kombo hem ucuz hem güzel.
LCD alacaksan TL güzel duruyor.
Millet içini sokup birleştiriyor kasayı siyah beyaz...
Sıvıli pahalı kartlar insanı korkutuyor.
Elime 3tane custom sıvı li 3080 vardı bir ara hurda fiyatina verdik blok bulmak zordu ekleme sıvı yapmak.
Zaman...
msi rtx 5090 lightning Z 1000 watt çıktıktan sonra diğer tüm 5090 kartlar hurdaymış gibi bakıyorum o kadar para verdikten sonra hakkını tam vermek gerekir 😏👌🫠🙃
@LegendaryCrazy
@Perfectshot06 LCD-s mi yoksa lcd-c mi alsam diyorum lian sıvı ama s ağır basıyor daha geniş Ekran.
Lcd-c orta kısım tatlı ve dönüyor ama...
Arctic III Pro 360mm göre, 120mm fanların sessiz olması için curveyi %30'a indirmen lazım ve anca 70 derecede fln %50 yapacaksın sonraki sıcaklıklara...