shaco27 isimli üyenin son içerikleri

1. shaco27

🔥İndirim Karaca 1 Alana 1 Bedava Başladı 🔥

yine dicem karaca ürünler çok adi diye uyarı verecekler diye korkar oldum doğruyu konuşmakta yasak kötüye kötü demek sıkıntı yanlış bilgi diye işaret atıyorlar genelde :D 2 yıl çalıştım yerde karaca,homlend ürünleri sattık aynı ürünler zaten 3-4 kere komple değişim veya tamiri gidip gelen...
  2. shaco27

🔥İndirim 90x40 harry potter mousepad 400 tl

Masa geniş klavye ağır 1.850 gram klavye oynamiyor masanın üstünde. Mouse pad küçük var klavye deyiyor felan bazen bilmiyorum rahatsız ediyor şuan herkesin tercihi farklı geçen 120 cm mouse pad aldık arkadaşa masaya kalıp gibi geldi mm. Gayette kullanışlı. Herkesin düşüncesi farklı şimdi masada...
  3. shaco27

🔥İndirim 90x40 harry potter mousepad 400 tl

aynen piskopat :D halen mouse pad almadım pc bitti 4mm quick 90x40 bakıyorum :) bulamadım
  4. shaco27

🔥İndirim TCL 55Q6C 4K Ultra HD 55" Ekran Uydu Alıcılı Google Smart Mini LED TV 37.499TL

https://ty.gl/4a6n7xdlhpaxt Ayni ürün bence Buda Tcl ayitti galiba
  5. shaco27

🌶🥵Yemeksepeti Köfteci Yusuf Acılı Sucuk 424tl kg🌶

Konu başlığı girişi efsane 😂 Köfteci Yusuf yok yiyemiyoruz maalesef
  6. shaco27

🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

1.5 YILDIR KULLANDIM 5KURUŞ KAMPANYA VERMEYEN DANDİK BANKA :D inş yakında kapatıcam çöp
  7. shaco27

❌İndirim Bitti! DOMINOS uygulaması 100 TL bakiye hediye!

Bitmiş 🥹onca indirim içinde en güzeli yemek bu aralar 🥲
  8. shaco27

🔥İndirim Thermalright Wonder Vision 360 11.880,00 TL

programı açmassan ekran vermiyor :D ve kendi hafızası olmadığı için azda olsa işlemciye yükleniyor. panaromada :D 4 core 2g ram 8gb rom mevcut :D
  9. shaco27

❌İndirim Bitti! GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE 13.249TL

2ci el bu fiyata satmaya çalışanı görünce güzel fiyat 😂. Anakart lar ne ara 13-25 arası arası oldu ramı kınıyoruz işlemciden pahalıya denk geliyor anakart. bu kimsenin garibine gitmiyor bence
  10. shaco27

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

Gün geçince unutulan karttan çektiği kar yeter 😂😂
  11. shaco27

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

Neden bizim gibi yamyalarq ücretsiz değil bu meret 🥲😂
  12. shaco27

TEMU filtreleme (Sadece TEMU'nun ithal ettiği ürünleri görme)

Denemiştim bunu toplasan 20-25 ürün var 🥲 gelir yakinda
  13. shaco27

❌İndirim Bitti! Patriot 32GB ve 48GB DDR5 Ramlar'de Genel İndirim! (30DK STOKLAR BİTTİ)

Fırsat yalama etmişler 😂 ekonomiii
  14. shaco27

En güzel artısi olmayan ürünleri erken stok açması ve ülkeye getirmesi kalan konularda savunmam birçok arkadaşıma ürün aldırdım hepsinin aynı şikayet ürün çok gecikti demeleri ben sabretmeyi öğrendim ama her adam sabretmez. Artı konuşması tarzları itici.
  15. shaco27

[H4 id='USER174843LegendaryCrazyUSER+onunda+trkesi+bozuk+benim+gibi+D+D+kullan+kullan+bana+benzedi+D+DUSER2787MovesLikeJaggeRUSER']@LegendaryCrazy onunda türkçesi bozuk benim gibi :D :D kullan kullan bana benzedi :D :D @MovesLikeJaggeR Benim karttan çektim para daha bugün yattı Allah'tan geri...
Geri