shaco27 isimli üyenin son içerikleri

1. shaco27

🔥İndirim EXVEGA Harry Potter Hermonie XXL Mousepad (90×40) 299TL + Kargo

3mm mouse tabana sürtüyor gibi :D 2m karşı gözüküyordu :D :D
  2. shaco27

🔥İndirim EXVEGA Harry Potter Hermonie XXL Mousepad (90×40) 299TL + Kargo

3mm bu yoksa 4 mü mouse padler özürlü gibi 3mm yapıyorlar.
  3. shaco27

RTX 5080'den RTX 5090'a geçilir mi?

16 cigooklabyteee nvidia dramı
  4. shaco27

ChatGPT Plus 1 Ay Bedava

1 ay sonra iptal nasıl olacak ? otomik para çeker kesin ne zaman bir şey alsak devam ediyor iptal etmessen :D
  5. shaco27

🔥İndirim LG 27'' ULTRAGEAR 27GS75Q-B 1Ms 180Hz QHD IPS GAMING Monitör 8599tl

Philips niyese hep güzel ama aşırı ölü pixel çıkıyor denk geldim 2 defa aldığımızda bir kontrol et geldiğinde.
  6. shaco27

🔥İndirim 4 Adet Esofman Altı 1124₺ ( Çok renkli)

Bilgisayara yatırım yapmaktan eşofman alamaz olduk. Sağ Ferman gitti bir tarafada 502 deydi. Borcu bitiririsem set Alıcam inş. Çorabı yeni aldık bambu.
  7. shaco27

🔥İndirim ParaFly kredi kartına ilk defa başvuran kişilere 25000 TL üzeri 5000 TL parafpara + Vatan Kampanyası 5000 TL parafpara

Kredi kartı al al bir hoş olduk yillik ödeme kart toplamları bu parayı rahat benden çıkarırlar 😂😂
  8. shaco27

Asrock taichi white 2026

En sevdiğim serilerden 🥹 Nvidia noctua serisi neyse AMD noctua serisi bu gibi ses çok düşük değil ama bence eskileri gibi.
  9. shaco27

🔥İndirim Lexar 1TB Gen4 M2 SSD 4499 TL - Asus A21 Siyah Kasa 1999 TL

Lexar ibre bozuk galiba hızlar ne tutarsız öyle 😂
  10. shaco27

RTX 3080 Tİ VS RTX 5070 Tİ

5070ti iyidir iyi ama bütçe yok ucuza temiz 3080ti güzel bence 😆 AMD al dicem birgün wattmwm benzeri yersen kötü sözlerle anılmak istemem. 9700xt alırdın uyguna iyi giderdi.
  11. shaco27

Yardım Bambu Lab A1 bu fiyata mantikli mi

Ender 3 V3 corezxy var V3 plus var cr10-s var her birinden 3-4 adet. Hepsinin kronik sorunları var anakart bak kablo girişi hepsi renk değişmiş soketler kaldırmıyor hicmi test etmediler koskoca seriyi. Reddit K2 plus tabla sorunu YouTube bed leveling dolu h2s var K2 plus yanında uçurum gibi fark...
  12. shaco27

Hangisi A1 mi soğuk tabla yapıştırıcı tabla değişimi hotend cart curt ne yapmadımki 😂 elle kalibrasyon şimdi de K2 plus. Root elle kalibrasyon. Kalite nozzle table değişimi felan filan tabla tutarsız ayarliyorsun isi 100 dereceyi geçtimi Kayıyor genleşip. A1 tabla sorunu var dedim sattım 6 ay...
  13. shaco27

Çalıştım yerde Ender hi ler yana yana hi görünce endere elektrik veresim gelmiyor A1 kıskanıp kopyalanmışlar ilk defa creality sağlam ürünü var. K2 plus ömrümüzü yedi tabla sorunu var kronik çözüm yok yurt dışı özel ide veya graphite tabla lazım gümrük geçmiyor. Abs-asa basmak imkansız resmen...
  14. shaco27

Ender kullandım hepsinin dişli sıyırma anakart kablo soketlerine kararma kablolarda temazsizlik. A1 combo aldım eve tabla sorunu bitirdi beni iş yerine 6 tane var 0 sıkıntı şansızlık o bir eve aldığım sorunlu çıktı. Creality hı çok iyi ama Ender serisi çöp seri. Metatechtr sağlam. Combo al...
Geri