shaco27 isimli üyenin son içerikleri

1. shaco27

❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

300-500 bin TL veren bankalar var adamlar 100tl kredi kartı vermedi 😂 almıyorum hiç bir şey.
  2. shaco27

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

İa İade yok acmasanda kutuyu bir tomar bahane ediyor ürüne giyilebilir kulaklık gibi muamele yapıyor sorun varsa eziyetli garanti leş fiyatlar normalden pahalı. Telefon yok ulaşamıyorsun Duman la mesajlasir gibi mesajlasiyorsun onlar nederse o. Paranla rezilsin nedense hiç kötü yorum yok sitede...
  3. shaco27

kusursuz kulaklık yok malasef :D
  4. shaco27

Wreith Boykot almıyorum. Kulaklık için pad alicamtim gittim başka marka aldım sırf burdan almamak icin
  5. shaco27

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

havn dağa çok yiyor
  6. shaco27

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

severek düzdüm kasa :D ama mantık dışı geldi bir an 6 lcd taktım felan yok abi kasa masraf delisi yolladım gitti satım kurtuldum.
  7. shaco27

❌İndirim Bitti! Thermalright Wonder Vision 360 11160(+Kargo)

Bunlardan ürün almak yerine kullanma daha iyi :) hiç güven vermiyor çoğu konuda artık.
  8. shaco27

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

kablo aldım 1 tarafında kutu normal açılıyor diyer tarafına güvenlik etiketi koymuşlar :D sorarsan güvenlik etiketi var diğer tarafından direk çıkıyor malı çıkarıyorsun kablonun ucunda streç filmi sarmışlar ama çizik var bu nasıl 0 ürün oluyor :D
  9. shaco27

Mouse aliyorsun giyilebilir ürün diye kanun yazmışlar kendilerince kulaklık tarzı ürün muamelesi yapıyor iade alma huyları hiç yok. 1779891990 Ürünün güvenlik etiketi açılmış diyor yolladiklari ürün zaten güvenlik etiketi yok dalga geçiyorlar ürün arzalandimi teknik servis ayrı dandik
  10. shaco27

Tek bu satsa tek şansım bu site olsa asla.
  11. shaco27

Yardım Amazon Anakart İade Mağduriyeti.

1 gün sürdü 1779797457 Tam üstüne bastın desek yeridir ben haklı değilim de sanki Amazon çok iyi bir iyilik meleği komisyonun bakarak satış yaparak üstümüzden geçinen normal firmalardan biri bazıları abartılı şekilde savunuyor sanki takım tutuyor yemeğini hayatını bu firmalar veriyor gibi...
  12. shaco27

Yardım Amazon Anakart İade Mağduriyeti.

Para bugün zorlaya zorloya istedim kart düştü bile para :) aksilestigin zaman yumusuyorlar.
  13. shaco27

Gigabyte X870e Aero X3d Wood 17.499 TL Dip

Vay anisinı almıyoruz niye ihtiyacımız yok. Güzel mal
  14. shaco27

[Anket] Kasa + Psu + Soğutucu Tek Marka Alsanız Hangi Marka Olurdu?

Corsair seonic be quit Asus seçmişler asusun kendisi yapmıyor aslında ama yapan firma belli yani oyuzden alınır. Lian li seçenlervar ama şunların kalitesine yaklasamaz bile. Tek power iyi senin dediğin gibi soğutma kasa leş
Geri