incehesap çok hızlı oksid ayrı hızlı :D allahtan bunlar elindeyim başka firma olsa yandın ama pc bakıp bekliyorum günlerim geçmiyor bu ara düz sök geri yolla bekle modu beni iyice bunattı bizim arkadaşın lcd geçen gece 10 du gittim sabah 3 cü çıktım sabah 7 di yattım 9 da geri işe gittim...
en son 6 fan aldım lcd 140 fanların 4 serviste 1 bugun geldi :D 3 tane bakıyorlar şuan lian li son hakınnı kullanıyor lcd ürünlerinde.
ilk beyaz sistem 1 fan problem vardı.
malları kutuya açtım açar açmaz çalışmadı 2 si :D
lian li discorda girdim yardımdım geçtim bu aralar baya bir eleştiri...
evet güzel ürün elimde vardı sattım.
-hafif sesli ama tryx kadar değil.
-yazılım berbat.
+tryx gibi mad oled değil parlak oled gibi duruyordu görüntü olarak dağa çok hoşuma gitti ama yazılım zayıf olduğu için pek bir beklentim olmadı tryx gibi yazılım iyi olsa harika bir ürün olurdu.
tryx 360 se...
ürünün reddit gibi bir çok sayfada lcd-s lcd-c serilerinde uğultu pompa sesi şikayeti var.
çözüm olarak rpm düşük tut diyorlar oda l connect ile tutarız bios ayarlamak en iyisi ama tuttup pompa düşük tutmak mantıksız geliyor sonuçta bu ürüne bir anakart parası gömüyoruz resmen.
kısınca pompa...
Sıvıya aşırı para verme hepsinde bir problem var illaki var.
tyrx panaroma vrm fan sesi problemi var elimde var.
tryx panaroma se pompa sesi.
lianli genelde olarak çoğunlukta pompa sesi ve uğultu çıkma ihtimali çok yüksek.
nzxt lcd sorunu
bulabilirsen ucuza.
be quiet! Silent Loop 3 al sade ama...
MSI,Asus, gigabyte iyi reklam yapıyor malı alıyoruz 1 sene sonra bir bakıyorsun ya artıyor ya düşürüyor insan gibi fiyat çıkar satsalar iyi.
Msi kasa dersen zoko ile anca yarışır.
Zoko bile bundan kaliteli kasaları var 😂
Ama bu kasası onca kasasinin içinde yine baya güzel kalmış değişik tasarım...
1 tik malzeme kalitesi düşük TL göre ama görünüs olarak daha güzel bence.
Ses soğutma farkı mevcut.
Ucuz olursa tercih edilebilir acelem yoksa indirimden kovala hangisi uygun gelirse veya 2 ci el al.
Hocam vallahi rulman denk gelmedim birde fanların vida kapak altında galiba V2 yazıyordu onda fark varmı bilmiyorum yoksa 2 ci çıkan ürünmu Diye emin değilim.
Siyah birtane bozuk çıkmıştı 11 tane aldım en son LCD Stabil şuan kalanlar LCD fanlar biraz meşakatli.
Ama yani en iyisi bu sonuçta...
Lian li LCD olmayanlar hiç sorun yok.
LCD olanlar ilk zamanlar yazılım sorunu vardı çözüldü.
İlk montaj bazen çalışıyor görmüyor yer değişirsen sorunsuz çalışıyor 3-4 defa denk geldi baya aldım.
Malzeme kalitesi normal fanlarda daha iyi.
Alimyum karışmı felan di sağlam bir plastik kullanıyor.