önceki telefon 8 yıldı oldu şimdiki 3yıl oldu telefon ihtiyacım var gözüm diretiyorum bir 10 yıl dağa batarya ekran değişip kullanıcam muhtemelen pc borçları bitirdi bizi :D 5090 almadan telefon almayız.
genel olarak büyük fanlarda böyle sorunlar var lian linin birde yedek bulmak gerçekten çok zor 17 cm diye biliyorum standardın.
reddit konuları ve genel olarak çok sorun yaşan var yoksa kasalar çok şık biostan kıssanda sorun olabiliyor.
vector v100
lian li 217 inf
bu 2 sini aliyorsun sorun kasalar birbirine kırıyorsun
sonuç olarak v150 inf doğuyor :D 140mm ön fanlı hatalar giderilmiş şekilde diyelim :D
ses kalitesi güzelde lg ürünlerini çok severim samsung göre ama samsung ses sistemleri lg kat kat iyi karşılaştırmalarda samsung genel olarak eziyor yakın sınıfta olanlar.
ve samsung normalde hiç sevmem :D
ses sistemi alırsam.
samsung,lg,tcl,grundig diye alırım sıralama olarak fiyat olarak fena...
ön fanları felçli sesli ekran kartında coil whine var diye şikayet ediyolar asıl coil whine bunda :D :D fanlar 140 kaliteli yapılas muazam kasaydı
Vector V150 INF cıkardılar v100 ile 217 inf kırdılar sonuç güzel.
Yok ya havale ettim aldım çocuk face grublarinda baya ürün satıyor sağlam sorun yaşamadım bende tel numarasida var halen en son Thermalright wonder vision 360 bu siyah vardi ona sattım oda birine satmış.
Refarns var girin grublarda bak bence.
3 yıldır akbanktayim Dünya alışveriş yaptım birtane düzgün kampanya görmedim en bereketli çip para bunda ödeme yapabiliyorsun çoğu şeyde ama vermiyor meret ya zor yada yok.
toplamda 6 yıl 2tane beyaz sistem kullandım 0 sararma 3 yıl corsair hs-80max kullandım 0 gibiydi terleme alakası varmı az var hava sıcak doğru ama beyaz mouse pad kesinlik sürtünmede bile sararıyor yorumun komik :D mouse 3 yıla giricek halen 0 gibi :D genel olarak beyaz ekipmanlar.