shaco27 isimli üyenin son içerikleri

1. shaco27

🔥İndirim Vivo X300 Pro " Fatıh25 " Kodu ve Yanındaki Hediyeler ile Birlikte | 74.999 TL

vivo hiç güven vermiyor 20-30k üstü tüm telefonlar kazık gibi geliyor bana.
  2. shaco27

🔥İndirim Poco M8 Pro 5G 12/512 23.499tl

önceki telefon 8 yıldı oldu şimdiki 3yıl oldu telefon ihtiyacım var gözüm diretiyorum bir 10 yıl dağa batarya ekran değişip kullanıcam muhtemelen pc borçları bitirdi bizi :D 5090 almadan telefon almayız.
  3. shaco27

Kaira Plus Dtxr35p 12000 Btu/H A++ Wifi Inverter Super Ionizer Klima 25.990 TL

lianli fanları satıp klima alma fikri var artık aklımda çok yıprandım pc odasına şart
  4. shaco27

🔥İndirim NZXT C850 Atx 3.1 Tam Modüler 80+ Gold Psu // 6.108₺ (Tier A)

135mm fanlı ürünler genel olarak çok sessiz 14cm corsair aldım sırf sessizlik için.
  5. shaco27

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa 3489tl (15 Stok Eklendi)

genel olarak büyük fanlarda böyle sorunlar var lian linin birde yedek bulmak gerçekten çok zor 17 cm diye biliyorum standardın. reddit konuları ve genel olarak çok sorun yaşan var yoksa kasalar çok şık biostan kıssanda sorun olabiliyor.
  6. shaco27

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa 3489tl (15 Stok Eklendi)

vector v100 lian li 217 inf bu 2 sini aliyorsun sorun kasalar birbirine kırıyorsun sonuç olarak v150 inf doğuyor :D 140mm ön fanlı hatalar giderilmiş şekilde diyelim :D
  7. shaco27

❌İndirim Bitti! LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 6999tl

ses kalitesi güzelde lg ürünlerini çok severim samsung göre ama samsung ses sistemleri lg kat kat iyi karşılaştırmalarda samsung genel olarak eziyor yakın sınıfta olanlar. ve samsung normalde hiç sevmem :D ses sistemi alırsam. samsung,lg,tcl,grundig diye alırım sıralama olarak fiyat olarak fena...
  8. shaco27

ön fanları felçli sesli ekran kartında coil whine var diye şikayet ediyolar asıl coil whine bunda :D :D fanlar 140 kaliteli yapılas muazam kasaydı Vector V150 INF cıkardılar v100 ile 217 inf kırdılar sonuç güzel.
  9. shaco27

❌İndirim Bitti! LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 6999tl

SAMSUNG HW-Q800H/TK felan indirime düşerse hayrınıza haber edin :D gözler nirvana razer alıcaktım ona vericem paraya kulaklarım bayram etsin.
  10. shaco27

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

flex fanları aldım :D tl wirelles sattım pek bir indiirm yok ama neyse 6 tane reverse iş görür. 1400 olsa süperdi.
  11. shaco27

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab E1 7.299tl

Bende memnun değilim pirket plastik sandalye daha konforlu götüm felç oldu minder yüzünden. İskelet malzeme çok sağlam konfor yok.
  12. shaco27

Auralabs.Com.Tr Güvenilir mi?

Yok ya havale ettim aldım çocuk face grublarinda baya ürün satıyor sağlam sorun yaşamadım bende tel numarasida var halen en son Thermalright wonder vision 360 bu siyah vardi ona sattım oda birine satmış. Refarns var girin grublarda bak bence.
  13. shaco27

Akbank 3000 Chip Para Hediyesi Görev Tamamla (Kişiye Özel)

3 yıldır akbanktayim Dünya alışveriş yaptım birtane düzgün kampanya görmedim en bereketli çip para bunda ödeme yapabiliyorsun çoğu şeyde ama vermiyor meret ya zor yada yok.
  14. shaco27

🔥İndirim Xrades Blue Luna Xl Yeni Nesil Balanced Yüzey Mousepad 649.90tl

yok ya alınmadım yazın komikti sadece :D ona güldüm alınmadım ki. evet evine gittim sistemi sarıydı bir arkadaşın hak veriyorum :D
  15. shaco27

🔥İndirim Xrades Blue Luna Xl Yeni Nesil Balanced Yüzey Mousepad 649.90tl

toplamda 6 yıl 2tane beyaz sistem kullandım 0 sararma 3 yıl corsair hs-80max kullandım 0 gibiydi terleme alakası varmı az var hava sıcak doğru ama beyaz mouse pad kesinlik sürtünmede bile sararıyor yorumun komik :D mouse 3 yıla giricek halen 0 gibi :D genel olarak beyaz ekipmanlar.
Geri