Shadion isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım S25 mi s24+ mı yoksa iphone 13 mü?

Zaten sanırım s25 ten çok şuan s24 alacak bütçem var yani ya s24 ya 13. Peki s24+ hakkında ne düşünürsün?
  2. S

Evet apple’a çok ilgim var fakat bi tarafta 12gb ram diğer tarafta ise 4gb… gerçekten hiç tercih edilebilecek gibi değil. 1769543781 S25 e çok yakınım fakat kamera benim için çok önemli ve çok eleştiri gördüğümden bilemedim kafam biraz bulandı sanırım… 1769544031 Apple alacaksam sanırım 13...
  3. S

Peki iPhone da genel olarak pil döngüsü olarak ne düşünüyorsunuz? 1.5 yıl bir tık az değil mi? (eğer doğruysa)
  4. S

Benim içinde en mantıklısı o duruyor açıkçası. Sadece bütçe olarak biraz zorluyor ama uzun süre idare edeceğini düşünüyorum. Bir de sanırım daha önce hiç iPhone kullanmadığım için içimde bir merak var iPhone’a karşı yoksa senle aynı fikirdeyim.
  5. S

Hiç incelemedim, sanırım tek kamera olması istemsizce önyargı yarattı. Teşekkür ederim tavsiye için boş vaktimde ona biraz bakınayım.
  6. S

Öncelikle herkese iyi forumlar. Ben yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum fakat en iyisi hangisi olur bilemiyorum. Önceliğim olabildiğince iyi bir kamera, bazen çok ufak oyun (yani iyi bir işlemci önemli),iyi bir batarya ömrü (bu ömür tek sarj ile 3 gün gitsin anlamında değil aksine batarya...
Geri