Shadow© isimli üyenin son içerikleri

1. Shadow©

🔥İndirim Mad Parfüm Mad W192 Selective 50 Ml Erkek Parfüm 3 Adet Alımda 183 TL

Daha önce hiç MAD parfüm deneyimlemedim fakat ucuzda olsa iş görmeyen bir şeye bence para verilmemeli. Bunu alacağıma 600-700TL'ye Kimyager Ahmet, Emregeldi veya Alberto Sego'dan tek 50ML parfüm alırım daha iyidir. Belki tam demlenmemiş olduğundan dolayı kalıcılık ve koku konusunda...
  2. Shadow©

S12 Serisi Tabletler Tanıtıldı/ Satışa Çıktı

Biraz baktım da kalemin orta kısmına tuş eklemişler. Yumuşak olmasından dolayı uzun kullanımda ucunda yamulmalar veya renk bulaşmaları meydana geliyordu. Belki bunu da gidermiş olabilirler. Konudan alakasız olarak, Apple yakın zamanda yeni bir kalem çıkaracak mı?
  3. Shadow©

S12 Serisi Tabletler Tanıtıldı/ Satışa Çıktı

S11 Ultra'da 60.000TL'den giriş yapıp 40'a kadar düşmüştü. Benim merak ettiğim bu tablette kalem bile mi değişmedi?
  4. Shadow©

🔥İndirim Sharkoon Rebel P20 750w B+ 4.199 TL!

Bu PSU'lar neden bu kadar pahalandı?
  5. Shadow©

15000 TL Bütce Üniversite İçin Tablet Tavsiyesi ?

Hocam arkadaşların dediğine katılıyorum; sırasıyla Apple ve Samsung'a bakmanı öneririm. İkinci elden bir iPad A16 alsan sana yeter.
  6. Shadow©

Evde Seslendirmenlik Yaparak Para Kazanmak

Kız görünce gırtlaktan konuşan eleman sen değil misin?
  7. Shadow©

20.000 TL'ye Tanklı ve Wi-Fi Özellikli Renkli Yazıcı Önerisi

790 baya kaliteli duruyor bir bakacağım.
  8. Shadow©

20.000 TL'ye Tanklı ve Wi-Fi Özellikli Renkli Yazıcı Önerisi

Arkadaşım, renkli çıktı verecek, tanklı, Wi-Fi özelliği olan bir yazıcı istiyor, ne önerirsiniz? Epson'un HP'ye göre mürekkepleri daha ucuzmuş fakat renklerde dezavantaj olmaz mı? 15-20 aralığında olması lazım.
  9. Shadow©

Bellek Krizi 2028'de Bitecek mi?

Kim satın alıyor?
  10. Shadow©

Bellek Krizi 2028'de Bitecek mi?

Bazı şirketler bu krizin 2028'de biteceğini, bazi şirketler ise 10 yıla kadar sürecek bir krizin olduğunu tahmin olarak söyledi. Ben, Nvidia'nın 6.000 serisini 2028'de çıkaracağından ve Sony'nin Ps6'yı 2028'de çıkaracağından 2028'de bu krizin tükeneceğini öngördüklerinden dolayı 2028'de...
  11. Shadow©

❌İndirim Bitti! Pny Geforce RTX 5070 Ti 16gb Oc 71009tl 9 Taksit

2028'de düşmez mi bu fiyatlar ya.☹️
  12. Shadow©

Yardım 6000 Series Çıkana Kadar Ayamı Yerden Kesecek Akran Kartı Arayışı Bütce Dostu .

Bu fiyata bile ayağını yerden kesecek Akran kartı bulman biraz zor. RX 7800 XT bakabilirsin.
  13. Shadow©

Motovlogcu Dayı Hayatını Kaybetti

Araba kullananların sayısı motor kullanan sayisindan çok çok fazla olduğu için araba ile ölüm oranı daha fazla.
  14. Shadow©

❌İndirim Bitti! Ipad Air M4 40.726,22tl Peşin Fiyatına 6 Taksit

Hocam öyle demekle olmuyor işte bu. Ekosistem nedeniyle tablet almak isteyen birisi için bu tabletler tek seçenek. İşlemcisinin bilgisayar işlemcisi olduğunu da hatırlatayım.
Geri