Daha önce hiç MAD parfüm deneyimlemedim fakat ucuzda olsa iş görmeyen bir şeye bence para verilmemeli. Bunu alacağıma 600-700TL'ye Kimyager Ahmet, Emregeldi veya Alberto Sego'dan tek 50ML parfüm alırım daha iyidir. Belki tam demlenmemiş olduğundan dolayı kalıcılık ve koku konusunda...
Biraz baktım da kalemin orta kısmına tuş eklemişler. Yumuşak olmasından dolayı uzun kullanımda ucunda yamulmalar veya renk bulaşmaları meydana geliyordu. Belki bunu da gidermiş olabilirler. Konudan alakasız olarak, Apple yakın zamanda yeni bir kalem çıkaracak mı?
Arkadaşım, renkli çıktı verecek, tanklı, Wi-Fi özelliği olan bir yazıcı istiyor, ne önerirsiniz? Epson'un HP'ye göre mürekkepleri daha ucuzmuş fakat renklerde dezavantaj olmaz mı? 15-20 aralığında olması lazım.
Bazı şirketler bu krizin 2028'de biteceğini, bazi şirketler ise 10 yıla kadar sürecek bir krizin olduğunu tahmin olarak söyledi. Ben, Nvidia'nın 6.000 serisini 2028'de çıkaracağından ve Sony'nin Ps6'yı 2028'de çıkaracağından 2028'de bu krizin tükeneceğini öngördüklerinden dolayı 2028'de...
Hocam öyle demekle olmuyor işte bu. Ekosistem nedeniyle tablet almak isteyen birisi için bu tabletler tek seçenek. İşlemcisinin bilgisayar işlemcisi olduğunu da hatırlatayım.