WD harddiski aldım ama dahili uygun fiyata bulamadığım için aldım şimdide açtım içini ama laptopun içinden yükseltici bağlantı kablosunun uçları uyuşmadı nasıl çözeceğimi bulamadım yardımcı olun lütfeen
Merhaba, freedos laptopuma windows 10 pro yükledim ama ne wifi ne de Bluetooth gözükmüyor nedeni ne olabilir, nasıl çözeceğim bu durumu lütfen yardımcı olun
Bu ürünle ilk kez karşılaşıyorum yeni mi acaba, çok teşekkür ederim ☺️
1660629315
Pilli olması taraftarı değilim açıkcası, ultimate de güzel ama bütçemi fazlaca aşıyor, teşekkür ederim ☺️
Merhaba, şarjı bittiğinde kabloyu takıp kaldığım yerden devam edebileceğim wireless özellikli mouse arıyorum, model o wireless ı çok beğeniyorum ama o kadar para veremem maalesef. Bütçem en fazla 750-800 diyebilirim
Merhaba bende aynı bu özelliklerde mouse arayışındayım en son neyde kara kıldın acaba, bu zamana geçen süredeki tecrübelerini öğrenmek isterim, bütçe 700 ün altı
Aslında aradığım mouse Bluetooth özellikli veya kablosuz ama pilli olan modelleri hiç istemiyorum, şarj edilebilir oyuncu mouse arıyorum. Rgb illede olsun demem sonuçta bataryadan yiyecek ama neden olmasın 😅
Bilmediğim bi konuda kabloyla mouse şarj ederken kullanılabiliyor mu, yani hem kablosuz...