shadow66 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kaptan kaplan güvenlirimi?

Merhaba GTA online den hile yapıp ban yemiştim 1 aylık şimdi kaptan kaplan dan para ile hileyi deneyceğim yapıpda sorun yaşayan veya yaşamayanlar bilgiendirise sevinirim
  2. S

Acer nıtro5 m.2 sdd öneri

Merhaba Acer nıtro5 an 515-46 laptopbum var laptop 512 GB m.2 ile geliyo buda bana yetmiyor bir m.2 slotu daha varmış onada 1 tb m.2 almak istiyorum ama çok anlamadığım için bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
  3. S

Rdr2 de görev devam etmiyo

Merhaba rdr2 de hosea ile ayı avlama görevinde iz sürme kısmında alta bir uyarı veriyor ve görev devam etmiyo fotoğrafı bıraktım
  4. S

AMD işlemci Nvidia GPU olan laptopda digital vibrance yok

Deniycem teşekkürler
  5. S

AMD işlemci Nvidia GPU olan laptopda digital vibrance yok

Arkadaşlar önceki bilgisayar Intel işlemci Nvidia gpu idi Nvidia denetim masasında ekran kısmından renk ayarı yapıyordum bu gün laptop aldım ryzen işlemci Nvidia ekran kartı var ve Nvidia denetim masasında renk ayarı yok
  6. S

Düşük bütçeli hangi klavyeyi almalıyım

Arkadaşlar şuan kullandığım klavye bimden aldığım bir klavye son zamanlarda valorant CS gibi oyunlarda bir gecikme hissetmeye başladım sanki bastıkdan biraz sonra tepki veriyor gibi bunun yanında 60 Hz de olmam olunca oyunlar çekilmez hale geldi 600 500 TL bandında çok bişey çıkarmı bilmiyorum...
  7. S

9. Sınıfıtan sorumlu geçtim sorumluluk sınavı için yardım

Anladım teşekkür ederim
  8. S

Peki kalırsam ne olur onlardan
  9. S

Merhaba 9. Sınıfsan sorumlu geçtim fizik matematik ve tarihden kaldım sorumluluk sınavı nedir nasıl olur ne zaman olur hiç bir bilgim yok lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi
  10. S

İ5 3470 ile i5 4590 arasında fark varmı

İ5 3470 ile i5 4590 arasında fark varmı acaba ona göre anakart alıcam(ikiside mevcut)
  11. S

Red dead redemption 2 emp.dll hatası

Kanka yapmıştım bunu olması malesef🥺 1711301699 Torrent🤐
  12. S

Red dead redemption 2 emp.dll hatası

Arkadaşlar nolur yardım edin şu EMP.dll hatasını çözemiyorum heryerde koruma geçmişine girin düzeltin diyor koruma geçmişim boş napmalıyım yardım edin nolur
  13. S

Rdr2 setup kurulurken cs2 oynanırmı

Merhaba rdr2 setup kuruluyor şu an arkadan 10 dk liğine bişey denemem lazım cs2 açsam kurulumda dıkıntı çıksrmı
  14. S

GTA 5 inerken valorant oynasam sıkıntı olurmu

Merhaba GTA 5 kuruluyor şu an arkadan valroant oynasam sıkıntı olurmu gta5 HDD ye iniyor valo SSD de
  15. S

PC apuya takılı ekran kartına geçersem sıkıntı olurmu

Merhaba PC apu yani ankartdan görüntü alıyor çevirici aldım ekran kartında geçiş yaparsam aynı şekilde çalışırmı
Geri