ShadowFrostix isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Crucial 4tb P3 Plus 17 Bin TL

Konusu açıldı hocam
  2. S

❌İndirim Bitti! Rampage Smx-R44 V2 Rgb Beyaz Gaming Mouse 200 TL

Evdeki yedek bilmem kaçıncı mouse oldu ama olsun ucuz olunca duramıyor insan
  3. S

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Ortalamaya göre büyük bir ele sahibim benim elime cuk oluyor rahat kullanıyorum
  4. S

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Bende kırmızısı var baya hafif bir mouse öyle çok kaliteli değil ama alınabilir
  5. S

🔥İndirim Machenike K1 Kablolu Membran Rgb Siyah Türkçe Q Gaming Klavye 480 TL

Sabit renk ayarlanıyor mu hocam mesela kırmızı sabit gibi
  6. S

Ocypus Delta A62 Ex Digital Black 14999 TL+170 Kargo

Hocam fiyat 1499 TL yanlış yazmışsın bilginiz olsun
  7. S

🔥İndirim Ocypus Delta A62 Dijital Ekranlı Kule Tipi Soğutucu 1.499 TL Siyah/Beyaz

Beyler thermalright assassin burst 6 bakır borulu modeli kuponla vs 1099 TL ye aldım sizce o mu daha mantıklı bu mu tasarımı aklımı çok karıştırdı bu modelin
  8. S

🔥İndirim Montech Nx600 6 Isı Borulu ve Çift Kule CPU Hava Soğutucu (1799 TL)

Hocam nasıl bir ürün bu bütçede thermalright mı yoksa bu mu daha sağlıklı olur
  9. S

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion M410 Mouse 400 TL

Yedek mouse olarak çektim bir tane hocam konu için teşekkürler
  10. S

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro CPU Soğutucu 1300tl

Hocam bana işlemci soğutucu lazım bu fiyat bandında thermalright falan mı tercih etmeliyim yoksa bu ürünümü
  11. S

❌İndirim Bitti! Asus Rog Pelta Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık Cashback 2.964tl

Bu geri ödeme işini detaylı anlatan konu var mı forum da
  12. S

❌İndirim Bitti! 32X32 Pixel Led Ekran 876₺!

Ürünü kullandım ancak renk canlılığını beğenmediğim için iade ettim. Eğer bu sizin için sorun değilse, cihazın içinde çok sayıda GIF ve görsel modu bulunuyor. Ayrıca kendiniz de kişiselleştirebilir; kayan yazı, sabit yazı gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra kronometre, saat...
  13. S

❌İndirim Bitti! 32X32 Pixel Led Ekran 876₺!

Fiyatı güzel düşmüş ama alacak olanların bilgisi olsun renk canlılığı hiç tatmin edici değil
  14. S

Uygun gamepad önerisi

Var hocam da bu ürün Hall effect sensörlere sahip ve yumuşak kullanıma sahip geçen gün 500 civarına Logitech f310 kablolu gamepad düşmüştü sıcak fırsatlara ona da bakabilirsiniz ama o eli kolu hem çok yoruyor sert olduğu için hem eski bir ürün hemde kablolu
Geri