ShadowFrostix isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Gamepower Nama Rgb Mekanik Klavye (Kablolu, 2.4ghz, Bluetooth) | 1999 TL

Bütçe varsa bu daha iyi bence kasa alüminyum artı kablosuz bu klavye
  2. S

Gamepower Nama 3 Mod Klavye 1999₺

Kasa alüminyum muş kalitesi iyi ise alınabilir aslında 1784391028 Ahmet hocam burun farkıyla kazandı bence
  3. S

🔥İndirim Gamepower Zoom Klavye 1.199 TL!

Kasa ve tip olarak ufak farklar hariç aula f87 nin aynısı
  4. S

Katsuta 12.000 Dpi Kablosuz Mouse 549.90 Beyaz Renk

Alıp denenebilir hocam beğenmezseniz iade edersiniz
  5. S

Katsuta 12.000 Dpi Kablosuz Mouse 549.90 Beyaz Renk

https://ty.gl/i4vxlgo4mg4du Son zamanlarda bu fiyat bandında kablosuz oyuncu mouse'u bulmak gerçekten çok zorlaştı. Gezinirken denk geldiğim bir ürünü, kullanıcı değerlendirmelerinin de gayet olumlu olduğunu görünce ihtiyacı olanlar değerlendirsin diye paylaşmak istedim. (Sensörü ağırlığı...
  6. S

F/P Game Booster Oyuncu Mouse

Bunun siyah rengi birkaç gün önceye kadar 270 TL lerde geziyordu hocam bilginiz olsun
  7. S

🔥İndirim Throne Hydra Pro 3395 Değiştirilebilir Bataryalı Mouse 1.261₺

Çift batarya ile mi geliyor bu model hocam
  8. S

Asus Tuf Gaming M4 Wireless 1399 TL

Hocam aslında o iş biraz zevk meselesi mesela bende çok hafif ve üst düzey çok sayıda kablosuz mouse var ama gel gör ki zamanında öylesine almış olduğum 100 Gr üstü aula f815 i aktif olarak kullanıyorum yani tamamen tercih meselesi
  9. S

Hafif değil hocam günümüzde ağır kalıyor denebilir ama benim gibi bu tarz şeyleri çok önemsemiyorsanız hiç problem olmaz hele ki daha önce bundan daha hafif mouse kullanmamışsanız size hafif gelecektir bu mouse
  10. S

Arkadaşın dediği gibi ağırlık problem değilse ele oturması kullanımı falan çok iyi
  11. S

Almayı düşünen varsa pilli bir model onuda göz önünde bulundurun
  12. S

🔥İndirim Crucial 4tb P3 Plus 17 Bin TL

Konusu açıldı hocam
  13. S

❌İndirim Bitti! Rampage Smx-R44 V2 Rgb Beyaz Gaming Mouse 200 TL

Evdeki yedek bilmem kaçıncı mouse oldu ama olsun ucuz olunca duramıyor insan
Geri