Hocam Xbox kol ve claws kol kullanmış biri olarak söylüyorum elde tutuş hissiyatı olarak Xbox kol azıcık daha iyi ama işin içine Hall effect ve pil durumu girince claws açık ara önde tercih edilmesi gereken bir cihaz benim için
Almayı düşünen arkadaşlar olabilir diye bilgi niyetine yazıyorum claws gamepadı aktif olarak kullanıyorum 80 saat rdr 2 oynadım bir sıkıntısını görmedim ama arkadaşın dediği gibi bende clawsın mouse unu almıştım onda sıkıntı yaşadım hemen garantiye gönderdim adamlar iademi alıp ürünlerinin...
Herhangi bir mouse önerim yok ama yeni nesil kablosuz mouselar neredeyse 0 gecikmeye sahipler ayrıca kablosuz bir mouse alıp isteğiniz dahilinde kablo bağlayıp da kullanabilirsiniz bu yüzden önerim kablosuz bir mouse almanızdır bu bütçede
Merhaba hali hazırda attack shark G3 mouse'u kullanıyorum fakat elime küçük geldiğini kullanırken rahat hissetmediğimi fark ettim Media Markt a gidip mouselara bakıp g502 yi gördüm ve tutuşu çok hoşuma gitti kablolu mouse sevmediğim kablosuzu da bütçemi çok aştığı için razer basilisk v3x e...