şuanda hangi operatöre geçersen geç aynı altyapı kullancaktır. sana tavsşyem buludunduğun yerin alt yapısını sorgua ve türknete de bir bak derim bulunduğun...
alt kasa fiyatı vermelerinin sebebi apple parça satarken teknikyenin işini kolaylaştırıp parçayı bütün olarak satıyor.
fiziki olarak cihazın altını açıp...
ekran kartına uygun driverı güncelledikten sonra amd driver veya catalyst driverı kurduktan sonra %99 istediğin çözünürlüğe ulaşacaksık önemli olan doğru...
eğer kilonuz 85 üzeri ise kesinlikle rampage den uzak durmalısınız ilk başta kol destekleri kırılmaya başlıyor daha sonrasın da işlevini yitiriyor.
marka...
şuan da inanılmaz farkları yok fakat 4-5 sene sonra iphone 13 için güncelleme desteği bitecek 14 için ise en az 7-8 sene daha devam eder diye düşünüyorum...
4gb radeon rx460 var elimde 2.el uzun süredir kullanmadım düşürnürsen test eder sonuçlarını iletebilirim.
dar boğaz %10 altında 1-2 sitede %11 denmiş...
İkisinin de özelliklerine taslak olarak baktım tabii ki %50 %50 termal right ın sıvı soğutması daha sessiz çalıştığını gördüm persormans olarak de deep coolun...
kanata s 89g ağırılığında ve pil daha uzun süre gider vxe r1' kıyasla mouse hissetmek istersen kanata s derim ama hafif olsun elimi yormasın dersen vxe r1...