bir süre daha am4 soket takılıcaksan bu bantlar ideal 1070 1060 1050 veya 2060 bulabilirsen dar boğaz testine de bak derim hemen hemen akran kartından maks perf. alıyorsun diye hatılıyorum
işletim sistemini baştan kurmak ta sorununu çözebilir.
bazen 40-60fps fark yaratabilir ben arma 3 oynuyordum formattan önce 30 40 zor alırken şuan 70*90 arası alıyorum
Merhaba cihaz modelini arattığım zaman net bir model çıkmıyor genelde deco veya acces point çıkıyor. Senin sorunun da bu olabilir modeminin router özelliği olması sana 2.acces point veya mesh cihazı bağlaman alanını genişletir ama kurulan modem buna izin vermiyor olabilir şuan afaki konuşuyorum...
Sana direkt yapacağın işlemi söylüyorum kule fanının montaj süreci zor geçtiyse işlem hatası olabilir önce nasıl yakıldığına bak daha sonra montajdan eminsen sorun aynı ise kule fanı değiştir.
internet alt yapısı düşük olduğu yerlerde tercih edilebilir. fakt yalan olmasın oyunlarda test etme imkanım olmadı ama home office çalışıyorsan ideal bence
hawk iyidir dokusu ne yumuşak ne de sert bunda o çzellik varmı bilmiyorum ama kumaşı hava alan bi kumaş yapısı olan var erletmiyor sırt bölgesini inşallah memnun kalırsın güle güle kullan
bu kadar yeni bir kartta bu çözünürlük eski de olsa olması gerkeiyor
https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-9000-series/amd-radeon-rx-9070-xt.html bu bağlantıyı kullanrak indirebilirsin
starlink dışında uydu internet desteğiveren firmalar var bölgende ki alt yapı seviyesi düşük ise genelde uydu internet tercih ediliyor ve hızları ort. 50mbs ve 150mbs oluyor bence alt yapını sorgula
bulunduğun il de yetkili olmayan ama apple servisi yazan yerler de genelde daha ucuzua mal olabilir ama benim sana dediğim tamamen bağ ağrısız bir çözüm :)