ShadowGreen isimli üyenin son içerikleri

1. S

R5 3600 için Ekran kartı önerisi

bir süre daha am4 soket takılıcaksan bu bantlar ideal 1070 1060 1050 veya 2060 bulabilirsen dar boğaz testine de bak derim hemen hemen akran kartından maks perf. alıyorsun diye hatılıyorum
  2. S

Fps oyunlarında drop sorunu yaşıyorum

işletim sistemini baştan kurmak ta sorununu çözebilir. bazen 40-60fps fark yaratabilir ben arma 3 oynuyordum formattan önce 30 40 zor alırken şuan 70*90 arası alıyorum
  3. S

Superonline’ın Yeni EX530v Modemi Yüzünden Kendi Router’ımı Kullanamıyorum

türkcelle söyle yardımcı olucaklardır sonuçta yeni değiştirdiler
  4. S

Asus Tuf VG27VQM alınır mı

Oyun mu oyanayacaksın Oyun için düşünüyorsan 1ms ve 240hz oyun için ideal ve görüntü net ips ama oled gibi veriyor görüntüyü
  5. S

Superonline’ın Yeni EX530v Modemi Yüzünden Kendi Router’ımı Kullanamıyorum

Merhaba cihaz modelini arattığım zaman net bir model çıkmıyor genelde deco veya acces point çıkıyor. Senin sorunun da bu olabilir modeminin router özelliği olması sana 2.acces point veya mesh cihazı bağlaman alanını genişletir ama kurulan modem buna izin vermiyor olabilir şuan afaki konuşuyorum...
  6. S

2025’te İkinci El G29 Alınır mı?

Alınabilir ben de uzun zaman g27 kullandım şuan elimde g923 var bence almalısın
  7. S

Amd işlemci aşırı ısınıyor

Sana direkt yapacağın işlemi söylüyorum kule fanının montaj süreci zor geçtiyse işlem hatası olabilir önce nasıl yakıldığına bak daha sonra montajdan eminsen sorun aynı ise kule fanı değiştir.
  8. S

Yardım Uydu internet tercih edilir mi?

internet alt yapısı düşük olduğu yerlerde tercih edilebilir. fakt yalan olmasın oyunlarda test etme imkanım olmadı ama home office çalışıyorsan ideal bence
  9. S

Çözüldü✓ Monitörde 1280 960 çözünürlük yok

çözüldüyse problem yok iyi oyunlar
  10. S

10.000 TL'ye kadar oyuncu koltuğu önerisi

hawk iyidir dokusu ne yumuşak ne de sert bunda o çzellik varmı bilmiyorum ama kumaşı hava alan bi kumaş yapısı olan var erletmiyor sırt bölgesini inşallah memnun kalırsın güle güle kullan
  11. S

Çözüldü✓ Monitörde 1280 960 çözünürlük yok

bu kadar yeni bir kartta bu çözünürlük eski de olsa olması gerkeiyor https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-9000-series/amd-radeon-rx-9070-xt.html bu bağlantıyı kullanrak indirebilirsin
  12. S

İşlemcim Boşta 70 Derecelerde Geziyor

inşallah sorunun çözülür. uzay montaj çalıştırmayı denedinmi kasa olmadan
  13. S

Öneri Operatörü Değiştirmeli Miyim?

starlink dışında uydu internet desteğiveren firmalar var bölgende ki alt yapı seviyesi düşük ise genelde uydu internet tercih ediliyor ve hızları ort. 50mbs ve 150mbs oluyor bence alt yapını sorgula
  14. S

M2 Air trackpad ve klavye arızası için servis alt kasa değişimi dedi

bulunduğun il de yetkili olmayan ama apple servisi yazan yerler de genelde daha ucuzua mal olabilir ama benim sana dediğim tamamen bağ ağrısız bir çözüm :)
Geri