ShadowSnowflake isimli üyenin son içerikleri

1. ShadowSnowflake

warband hangı medenıyetin okçuları iyi?

Rodok keskin nişancıları
  2. ShadowSnowflake

Warband ordu ücreti çok fazla

Gayet düşük atölye açabilirsin pasif gelirin olur.
  3. ShadowSnowflake

MB warband krallıktan topraklarımla beraber ayrılabilir miyim?

Bir kale kuşat ve sana verilmesini iste kral sana vermeyene kadar devam et vermediği zaman "sana yanlış yapıldı yeminin boz!" diye bir seçenek çıkacak oradan yapabilirsin ama bozmadan önce güçlenmeni öneririm.
  4. ShadowSnowflake

warband ı kendi sitesinden indirmek

Sıkıntı çıkmaz ama temiz key bulmaya çalış.
  5. ShadowSnowflake

Warband da hangi krallık güçlüdür

Hocam nordlara güçsüz dedirtmem. Atsız olmaları zayıf oldukları anlamına gelmiyor. Kale Kuşatma ve savunmasında kahramanları çok güçlü.
  6. ShadowSnowflake

Oyuna yeni başlayan birisi hangi krallık ile başlamalı warband

Kergitlerin haydutları çok güçlü sarranid haydutları a benzer. Svadya öneririm en güçlü süvari iyi keskin nişancıları var ve güçsüz haydutları.
  7. ShadowSnowflake

En Sevdiğimiz Oyun Müziklerini Paylaşalım.

Tüm warband müzikleri ama bunlar favorilerim.
  8. ShadowSnowflake

Yardım Hem Klavye Hem Mouse önerisi

Ne amaçla alacaksın ona göre önerelim.
  9. ShadowSnowflake

Öneri Glorious Model I Alınır mı ?

dün akşam Glorius model I sipariş ettim istersen gelince söyleyeyim sorularını cevaplarım
  10. ShadowSnowflake

Glorius Model I alınır mı?

Alma nedenim şu anki mouse umun drag click yapamaması ve artık güzel uzun süre idare edecek bir mouse alıcam bloody a70 i düşünüyordum önceden ama hiç rahat değil ve kalitesi kötü diyolardı
  11. ShadowSnowflake

Glorius Model I alınır mı?

Yeni bir mouse alacağım ve glorius model I modelini düşünüyorum iyi bir mouse mudur veya başka önerileriniz var mı (mouse'u drag click, butterfly click vb. için alıyorum ona göre önerirseniz sevinirim) https://www.trendyol.com/glorious/model-i-kablolu-mat-siyah-rgb-oyuncu-mouse-69gr-p-292050639
  12. ShadowSnowflake

Muhabbet kuşları tuz yiyebilir mi

Benim 3 tane muhabbet kuşu var bunlardan ikisi babam her tuzlu çekirdek yediğinde yanına konuyorlar ve çekirdek istiyorlar babam da veriyor bunun bir zararı olur mu 1694456924 Normalde hiç ele falan gelmezler insandan uzak dururlar ama tuzlu çekirdek görünce elimize falan konuyor çekirdeğe...
Geri