SHADOWYEA isimli üyenin son içerikleri

1. S

Laptop açılırken yükleme ekranında kaldı

Format atmayı istemiyorum ama şimdi bilgisayarı açtım dediğim gibi yapıp başka napabilirim
  2. S

Hayır genellikle prize takılıyken açınca oluyor.Ama kapatıp prizden çekip açınca açılıyor.Prizdeyken açınca da bazen hata olmuyor değişik yani ama daha önce hiç prize takılı değilken açıpda bu hatayla karşılaşmadım.
  3. S

Hayır dönmüyor
  4. S

Bilgisayarımı açarken bazen yükleme ekranında kalıp donuyor
  5. S

Laptop elektrik fişinin ucu elektrik prizindeyken ucunda yanık oluştu

Dizüstü bilgisayarın adaptörünün elektrik kablosunun fişini elektrik prizine takıp çıkarırken kıvılcım oluşturup ucu azıcık yandı, bir şey olur mu?
  6. S

Rtx 4060 8 gb sıkıntı çıkarır mı

Alacağım laptop https://app.hb.biz/iZKNHtC67Z9W 8 gb vram ileriki yıllarda sıkıntı çıkarır mı çıkarırsa hangi laptopu önerirsiniz?
  7. S

40 45k arasi laptop onerisi

Bende araştırıyorum bence güzel laptop alınabilir
  8. S

35 bine monitör dahil 2k sistem önerebilir misiniz?(35'i geçebilir)

35 bine monitör dahil 2k sistem önerebilir misiniz?(35'i geçebilir)
  9. S

Rtx 4060 ti sistem önerisi

4060 sistem önerin
  10. S

3060 ti sistem önerisi f/p odaklı

3060 ti altını çiziyorum 12 gb ekran kartlı sistem önerebilir misiniz işlemcide ryzen 5 5600 olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
  11. S

3060 12 gb sistem önerisi

Hocam rtx 4060 8 gb ı sırf dlss 3.0 var diye alıcaksak yakın zamanda 3000 serisi ekran kartlarına amdnin fsr 3.0 teknolojisi çıkacak o yüzden 4060 almak mantıklı gelmiyor
  12. S

Hocam 4060 alcaktım ki 8 gb vrami görene kadar 8 gb vram çok sıkıntı çıkarır mı ileriki dönemlerde sence ?
  13. S

3060 12 gb ti bir sistem önerisi yapar mısınız ekstra https://www.tebilon.com/amd-5600-asus-dual-rtx3060-o12g-v2-prime-b450m-k-ii-adata-512gb-corsair-16gb/ bu sistem alınır mı alınırsa ekstra özelleştirme yapınmalı mıdır cevaplar için şimdiden teşekkürler
Geri