Shaduel isimli üyenin son içerikleri

1. Shaduel

3-4 Bin TL Bütçeye Gaming Kulaklık Önerisi

Hocam a9 plus bana daha yakin gibi zaten de mousepad için 1500 çok fazla ulugamesin fiyatlarında daha iyi önerebileceğiniz var mı yoksa o iyi midir?
  2. Shaduel

Çok teşekkürler hocam bende bunu anlamıyordum işte nasıl bi fark olabilir ki diye düşünüyordum 😂
  3. Shaduel

Hocam bu mousepadle diğeri arasında 3 katı fark var mesela performans açısından bi farkı oluyormu ki bu kadar
  4. Shaduel

Teşekkürler hocam bu bilgi için bu mousea da bakayım o zaman, mouse pad içinde öneriniz var mı
  5. Shaduel

Tamamdır hocam mousepadi düşüneyim ben bi teşekkürler
  6. Shaduel

Hocam mouse için benimde aklımda bu vardı zaten ama mouse pad için 1500tl fazla pahalı değil mi acaba piyasasını bilmiyorumda
  7. Shaduel

Mouse ve Mousepad Önerisi

Arkadaşlar selamlar, şu an kullandığım mouse asus tuf gamingin, mousepad ise alışveriş sitelerinden bulduğum ucuz olanlardan 90x40 mousepad markasını bile hatırlamıyorum. Şimdi sizden ricam genellikle cs2 ve steam pubg tarzı oyunlar oynuyorum bunlar için mouse onerisi istiyorum ve mousepad...
  8. Shaduel

Hocam kulaklığı kullanıyorum bir kaç gündür ve çok memnun kaldım çok teşekkür ederim. Bir şey daha rica edecektim senden varsa bilgin mouse ve mouse pad önerebilir misin yine oyunlar için olacak butcem toplam 3k sayılır bunlar için.
  9. Shaduel

Çok teşekkürler hocam o sorun yoksa baya başarılı kulaklik gibi duruyor
  10. Shaduel

Cahilliğime verin hocam 😂 o zaman bunu öğrendiğim iyi oldu, attığınız modeli biraz da ben araştırayım sipariş vermeden önce. Teşekkürler tekrardan 1785492542 Hocam şimdi ufak bi baktım kulaklığa da çoğu kişide aynı sorun varmış, sol kulaklık kısmından cızırtı geliyormuş diyorlar bi bilginiz var mı
  11. Shaduel

Hocam wireless kullanmayı isterdim zaten rahatlık açısından ama anakartin Bluetooth özelliği yok 1785491353 Sağ olun hocam ona da bi göz gezdiriyim
  12. Shaduel

Mikrofon kaliteleri nasil peki hocam
  13. Shaduel

Hocam peki hyperx cloud 3 ile arasında 700 800tllik bi fark var onun yerine bu daha mı mantıklı sence 1785489724 Hocam uzun süre takacagim için kulak içi kulaklıklar bir süre sonra kulağımı acıtıyor o yüzden tercih etmek istemiyorum sağ olasın 1785489783 Hocam birde kablosuz model atmışsınız...
  14. Shaduel

İlk defa duydum bu markayı hocam, bilen başka arkadaşlar da varsa bilgi verebilir mi acaba
  15. Shaduel

Arkadaşlar bütçem normalde 3k ama eger aradaki farka değer diyorsanız 4kya çıkabilirim. Kulaklığı oyun için kullanicam özellikle cs2 ve steam pubg oynuyorum. Özellikleri buna göre düşünürseniz çok sevinirim, mikrofonuda güzel olursa mükemmel olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok onun için kablolu...
Geri