Cahilliğime verin hocam 😂 o zaman bunu öğrendiğim iyi oldu, attığınız modeli biraz da ben araştırayım sipariş vermeden önce. Teşekkürler tekrardan
1785492542
Hocam şimdi ufak bi baktım kulaklığa da çoğu kişide aynı sorun varmış, sol kulaklık kısmından cızırtı geliyormuş diyorlar bi bilginiz var mı
Hocam peki hyperx cloud 3 ile arasında 700 800tllik bi fark var onun yerine bu daha mı mantıklı sence
1785489724
Hocam uzun süre takacagim için kulak içi kulaklıklar bir süre sonra kulağımı acıtıyor o yüzden tercih etmek istemiyorum sağ olasın
1785489783
Hocam birde kablosuz model atmışsınız...
Arkadaşlar bütçem normalde 3k ama eger aradaki farka değer diyorsanız 4kya çıkabilirim. Kulaklığı oyun için kullanicam özellikle cs2 ve steam pubg oynuyorum. Özellikleri buna göre düşünürseniz çok sevinirim, mikrofonuda güzel olursa mükemmel olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok onun için kablolu...
Buradan kod atmak yasak diye biliyorum, yasak değilse yazabilirim bilgin varsa eğer
1784540914
Gozukmuyor hocam ben en iyisi referans kodunu atayım diğer arkadaşta soruyor yasaksa silerim. GPTWXSY bu kodla üye oluyorsun hocam
Arkadaşlar ara ara bu kampanya zaten yapılıyordu şimdi yine başlamış. Kısaca açıklayayım getirfinansa yeni kayıt olurken referans kodu girince hem size hemde referansın sahibine 600tl getirpara veriliyor. Bu getirpara denilen şeyde Getir içerisindeki yemek, market tarzı seylerde kullanılıyor...
şubat ayında neredeyse aynı sistemi 54kya toplamıstım 9 taksıt seklınde ufak tefek farklılıklar var sadece ve ben sistemden oldukça memnunum, hikayeleri oyunları 2kda oynayabiliyorum bir sorun olmuyor yani bence alabilirsin ama fiyat konusunda güncel fiyatları kontrol etmedim onun için bir şey...
Hocam eklentiniz cok güzel olmuş elinize sağlık. Size bi önerim olacaktı eğer yapabilirseniz daha da cezbedici olacağını düşünüyorum, steamdb üzerinden oyunların geçmiş fiyat listeleri gozukuyor eğer ekleyebilirseniz örneğin bi oyun alırken önceden ne kadar indirime girmiş falan görsek ve ona...