Arkadaşlar selamlar, şu an kullandığım mouse asus tuf gamingin, mousepad ise alışveriş sitelerinden bulduğum ucuz olanlardan 90x40 mousepad markasını bile hatırlamıyorum. Şimdi sizden ricam genellikle cs2 ve steam pubg tarzı oyunlar oynuyorum bunlar için mouse onerisi istiyorum ve mousepad...
Hocam kulaklığı kullanıyorum bir kaç gündür ve çok memnun kaldım çok teşekkür ederim. Bir şey daha rica edecektim senden varsa bilgin mouse ve mouse pad önerebilir misin yine oyunlar için olacak butcem toplam 3k sayılır bunlar için.
Cahilliğime verin hocam 😂 o zaman bunu öğrendiğim iyi oldu, attığınız modeli biraz da ben araştırayım sipariş vermeden önce. Teşekkürler tekrardan
1785492542
Hocam şimdi ufak bi baktım kulaklığa da çoğu kişide aynı sorun varmış, sol kulaklık kısmından cızırtı geliyormuş diyorlar bi bilginiz var mı
Hocam peki hyperx cloud 3 ile arasında 700 800tllik bi fark var onun yerine bu daha mı mantıklı sence
1785489724
Hocam uzun süre takacagim için kulak içi kulaklıklar bir süre sonra kulağımı acıtıyor o yüzden tercih etmek istemiyorum sağ olasın
1785489783
Hocam birde kablosuz model atmışsınız...
Arkadaşlar bütçem normalde 3k ama eger aradaki farka değer diyorsanız 4kya çıkabilirim. Kulaklığı oyun için kullanicam özellikle cs2 ve steam pubg oynuyorum. Özellikleri buna göre düşünürseniz çok sevinirim, mikrofonuda güzel olursa mükemmel olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok onun için kablolu...