Shaduel isimli üyenin son içerikleri

1. Shaduel

3-4 Bin TL Bütçeye Gaming Kulaklık Önerisi

Çok teşekkürler hocam o sorun yoksa baya başarılı kulaklik gibi duruyor
  2. Shaduel

Cahilliğime verin hocam 😂 o zaman bunu öğrendiğim iyi oldu, attığınız modeli biraz da ben araştırayım sipariş vermeden önce. Teşekkürler tekrardan 1785492542 Hocam şimdi ufak bi baktım kulaklığa da çoğu kişide aynı sorun varmış, sol kulaklık kısmından cızırtı geliyormuş diyorlar bi bilginiz var mı
  3. Shaduel

Hocam wireless kullanmayı isterdim zaten rahatlık açısından ama anakartin Bluetooth özelliği yok 1785491353 Sağ olun hocam ona da bi göz gezdiriyim
  4. Shaduel

Mikrofon kaliteleri nasil peki hocam
  5. Shaduel

Hocam peki hyperx cloud 3 ile arasında 700 800tllik bi fark var onun yerine bu daha mı mantıklı sence 1785489724 Hocam uzun süre takacagim için kulak içi kulaklıklar bir süre sonra kulağımı acıtıyor o yüzden tercih etmek istemiyorum sağ olasın 1785489783 Hocam birde kablosuz model atmışsınız...
  6. Shaduel

İlk defa duydum bu markayı hocam, bilen başka arkadaşlar da varsa bilgi verebilir mi acaba
  7. Shaduel

Arkadaşlar bütçem normalde 3k ama eger aradaki farka değer diyorsanız 4kya çıkabilirim. Kulaklığı oyun için kullanicam özellikle cs2 ve steam pubg oynuyorum. Özellikleri buna göre düşünürseniz çok sevinirim, mikrofonuda güzel olursa mükemmel olur. Bilgisayarımda Bluetooth yok onun için kablolu...
  8. Shaduel

Getirfinans 600tl Hediye (Yeni Kayıt Olana)

Hocam geçmişte de bu tarz konular açılmış oralarda da özelden vermişler kodu ondan öyle düşündüm bende
  9. Shaduel

Buradan kod atmak yasak diye biliyorum, yasak değilse yazabilirim bilgin varsa eğer 1784540914 Gozukmuyor hocam ben en iyisi referans kodunu atayım diğer arkadaşta soruyor yasaksa silerim. GPTWXSY bu kodla üye oluyorsun hocam
  10. Shaduel

Sen dm atar mısın hocam hesabın özelde diye sanirim ben atamıyorum hata veriyor
  11. Shaduel

Hemen yazıyorum 1784539569 Dm atılmıyor hocam
  12. Shaduel

Arkadaşlar ara ara bu kampanya zaten yapılıyordu şimdi yine başlamış. Kısaca açıklayayım getirfinansa yeni kayıt olurken referans kodu girince hem size hemde referansın sahibine 600tl getirpara veriliyor. Bu getirpara denilen şeyde Getir içerisindeki yemek, market tarzı seylerde kullanılıyor...
  13. Shaduel

60 Bin TL Toplama Bilgisayar

şubat ayında neredeyse aynı sistemi 54kya toplamıstım 9 taksıt seklınde ufak tefek farklılıklar var sadece ve ben sistemden oldukça memnunum, hikayeleri oyunları 2kda oynayabiliyorum bir sorun olmuyor yani bence alabilirsin ama fiyat konusunda güncel fiyatları kontrol etmedim onun için bir şey...
  14. Shaduel

Steam Steam TL Çeviri Eklentisi – SteamDB & SIH Uyumlu / Farklı Mağaza ve Game Pass Destekli

Hocam eklentiniz cok güzel olmuş elinize sağlık. Size bi önerim olacaktı eğer yapabilirseniz daha da cezbedici olacağını düşünüyorum, steamdb üzerinden oyunların geçmiş fiyat listeleri gozukuyor eğer ekleyebilirseniz örneğin bi oyun alırken önceden ne kadar indirime girmiş falan görsek ve ona...
  15. Shaduel

Pc fanları icin çoklayici

Tamamdır hocam teşekkürler
Geri