shaggy131 isimli üyenin son içerikleri

1. S

6 Bin TL Bütçele Sıvı Soğutma Önerisi ?

en iyi sıvı soğutmayıda alsan 2-3 derece fark eder sistemin güzel görselede önem ver msi p13 tavsiye ederim.
  2. S

❌İndirim Bitti! Bosch 46 Parca Tornavidali Vidalama Seti 449 Lira

kupon kodu bitmiş görünüyor
  3. S

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k

eline ulaşan varmı arkadaşlar yada kargosu onaylanan ?
  4. S

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Arkadaşlar bu tv yi alan varmı kampanyadan aradım hala onaylanmadı diye 2-3 hafta termin süresi var diyor varmı kargosu çıkan ?
  5. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

başlığı indirim bitti yapabilirmisiniz artık her girdiüimde acaba tekrar düştümü diye tıklıyorum.
  6. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

2099 olmuş rakam indirim bitti yapılabilir
  7. S

❌İndirim Bitti! 💥 Samsung G5 OLED G50sf - 16.960 TL (En Düşük Fiyat) 💥

büyük ihtimal o temsilci yapay zekaya soruyor yada bizzat yapay zekanın kendisi aktif kullanan arkadaşım var cihazı 2k 180 hz 10 bit kullanıyor hatta geçen hafta yeni güncelleme geldi iyileştirme adına
  8. S

🔥İndirim Wd-40 Yağlayıcı ve Pas Sökücü Sprey 400 Ml | Sepette 288 TL

önceki kampanyadada alşmıştım stok çekmelik oldu kuponla 175 e geldi duyuru sahibine teşekkürler
  9. S

❌İndirim Bitti! Rog Strıx Scope Iı 4.749,05 TL

premiumda o rakam çıkıyor
  10. S

❌İndirim Bitti! Asus Prime Ap202 Kasa 5000lira

aktif kullanıyorum tavsiye ederim toz olayına çok takılmayın evet toz filtresi yok ama 10 cm yüksekte olduğu için masadaki tozları almıyor 3 ayda bir basit üfleyici cihazla ilk günki haline getiriyorum. 1786390142 fikir olsun düşünenlere şimdiden söylim evet biliyorum ekran kartı olmamış ama ona...
  11. S

96 klavye aradığında türkçe çok seçenek yok varmı bildiğiniz dostlar
  12. S

aynı cihazın hotswap modelimi var ?
  13. S

🔥İndirim 9.738,63 TL Rog-Strıx-1000w Beyaz Plat Psu

birazdan gelirler o paraya fsp nin şu modeli highpowerin bu modeli tier list sevdalıları :)
Geri