Sayenizde problemin sebebini çözmüş olduk. Neyi çözeceğimi biliyorum. Çok teşekkür ederim
1696965452
İlk iki ampulleri hiç yanmadı. Demek ki devreyi tamamlamadi. Buradan yanlış bağlantı olduğunu anlıyoruz. Teşekkür ediyorum yardımlarınız için
Siz söyleyince çıkardım ampulleri. Önce bir tane taktım hiç yanmadı. İkinciyi taktım yine yapmadı. Üçüncüyü takınca resimdeki gibi yandı. Üçüncü güzel yandı diğer ikisi sönük yandı. Anladığım kadarıyla bağlantıda bir sıkıntı var değil mi?
Led avize değil. Ampulleri değiştirdim. Led taktım, halojen taktım. Aynı ampulleri diğer avizeye taktım. Hep sönük yandi
1696964001
İçinde öyle bir mekanizma yok ama. Aynı avizenin bir farklisinida kullaniyorum
Cevaplar için çok teşekkür ediyorum ama problemimi çözemiyorum. Avizeyi her yerde denedim sorun avizede yani. Resimde göründüğü gibi diğer avize normal yanıyor. Sağlam olan farklı yerlerde de aynı şekilde kısık yanıyor. Avizede nasıl bir sorun olabilir sizce?
Merhaba arkadaşlar. Salonda iki adet avize var. Bu avizelerden altılı olan ne yaparsam yapayım ampulleri sönük yakıyor. Avizeler yerlerini değiştirdim, ampulleri değiştirdim olmadı. Sebebi ne olabilir sizce?