şu taksit seçenekleri az daha makul düzeylerde olsa tadından yenmeyecek sistem fakat taksit sayısı ve anlaşmalı banka sınırlılığı engelliyor bazı şeyleri.
Bende aynı detayda takıldım. Aigo bir soru işaretiyken ram de muallak olunca insanın kafası elbet karışıyor ama onun haricinde taksit avantajı ve donanımsal olarak iyi gibi duruyor
https://www.idefix.com/gamers-arena-pch-ga2-v2-rx-9060-xt-16-gb-amd-ryzen-5-7500f-16-gb-ddr5-500-gb-650w-oem-paket-p-19770306
Bu sistemde benzer fiyat ramdan kazanıp ssdden kısılmış.
bende bu sistemi takip ediyorum. bir kaç gündür. Piyasadaki en fp sistemlerden birisi bence. Sadece ram güncellemesi yapılabilir.Kingstona çevrilebilir.
Bu özelliklerde bir bilgisayar buldum fiyatı 45000 tl istiyor fakat pazarlığada açık diyor satıcı. Fiyat ve özellikleri konusu hakkında yardımcı olur musunuz? Alınabilir mi ? Alınmaz mı ? Ya da ne kadar teklif vermeliyim?
Bende merak edip arayıp sordum kredi kartı borcumu ödeyemediğim için nakit ihtiyacım var dedi ama ne kadar doğru bilemedim. Tabi almadan önce sistemi çalışır görmekte fayda var. Almadan önce şunları yapman gerek dediğiniz bir nokta var mı şuna dikkat et bu testleri yap gibisinsen
Bu bileşenlere sahip bir ikinci el hazır sistem var ve 40k fiyat istiyor. Haziranda toplanmış sistem. Garantisi vs devam ediyor. Bende pek anlamıyorum ama fp açısından ve stabilite açısından değerlendirme yaparsanız çok sevinirim. Kullanış amacım oyun ve günlük kullanım olacaktır