Sharku isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yeni PC'de USB, ses ve diğer ayarlar için nasıl olmalı?

MSI MAG B650 TOMAHAWK anakartına doğru bağlantı yapmama rağmen üç problemim var. Tahminimce Bios üzerinden bir ayarlarda takılma yaşıyorum. Bu arada anakart üreticisinin gösterdiği ve kasanında aynı şirkete ait MSI MAG GUNGIR 300R modeli olduğunu belirtmek isterim. 1) 4+1 ses sistemim var...
  2. S

SteelSeries Arctis 7+ Wireless 4.887 TL 3 Taksit, 7X Wireless 5.279 TL 3 Taksit

Cloud 2 öneriliyor. Ancak şöyle bir durum var kablosuz durumda ses kabloluya göre daha az geliyor, gecikmesi ve tepkime kısmı kablosuz da bir tık farklı oluyor diye biliyorum. Unlost videosu var hyperx tanıttığı oraya bir göz at istersen. Ayrıca Trendyol da Medimarkt satıcısı olan 2800 TL şuanda...
  3. S

AM5 sistemde görüntü gelmiyor

Bence anakart ve Expo olayından bir durumlar var. Aynı kart bende de var işlemcim de 7900x3d yeni topladım bende de bazı olumsuzluklar oluyor. MSI bios flash üstüne bellek tak sonrasinda biosdan flash kısmını seç, gelen bios güncellemesi flaş ekranında hiç işlem yapmadan tekrar sağ üstten x bas...
  4. S

Çözüldü✓ Soğutucu kurulum hakkında yardım

Tek girişli zaten kablo, yani demek istediğim aslında 3 fan 1 pompa kablosu tek oluyor, bunu da CPU fan takmalı, sıkıntısız olacaktır. Farklı bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın 😄
  5. S

Çözüldü✓ Soğutucu kurulum hakkında yardım

Aynı ürünü bende topladım araştırdığım kısımda CPU fan girişine takılması gerektiği kurulum dosyasınds öyle yazıyordu. Farklı fanları ilgili başlığa takın. Örneğin, CPU fanını CPU_FAN başlığına takın, kasa fanlarını kasa başlıklarına takın (SYS_FAN/ CHA_FAN)
  6. S

Bios Donma Yapıyor. Destek

Yok olmuyor yine dklar sonra açılıyor.
  7. S

PC restart edince uzun süre de açılıyor. Bir iki ayar buldum onlara bakayım kısaltacak mı
  8. S

Az önce yeni PC topladım. Anakart MSI MAG B650 TOMAHAWK Windows 11 Pro yüklemeden içinde gezinebiliyordum. Expo özelliği ve diğer AMD için özellikleri ayarlamaya girdiğimde bios kilitleniyor. Klavye anlık görüyor sonra onu ve mouse hiç görmüyor. Normalde tüm her şey normal çalışıyor. PC, çevre...
  9. S

Hepsiburada Sipariş Veremiyorum

O halde üyelikte geçici yada düzenlenmesi gereken bir özellik aktifleşmiş olabilir. Yani alışveriş yapamaz gibi bir durum olmuş olabilir. MHZ arayıp destek istediğinde blok tarzı bir işlem varsa güncelleyerek destek olabilirler.
  10. S

Hepsiburada Sipariş Veremiyorum

Muhtemelen farklı hesaplardan kartı denediğin için böyle durum oldu. Daha önce arkadaşımda da olmuştu diye hatırlıyorum çözümü yok yazan uyarıya göre işlem başka bir kartla yap. Chargeback durumu için şirket süreç geliştirmiş görünen bu arada mantıklı bir süreç olmuş.
  11. S

Asus tuf gaming gt502 nasıl?

Asus tuf gaming 501 ve 502 vb. serilerde kampanya olmasından dolayı piyasa bir kaç günde ciddi arttı, 501 model 2 bin TL daha ucuzdu, bende bu kasayı takip ediyorum. Asus'un yaptığı Dragon's Dogma 2 kampanyasının geçmesini beklerseniz kasa fiyatları ineceğini düşünüyorum. Oyunu alayım diyorsanız...
  12. S

Ryzen 9 7900x3d + Sapphire RX 7800 XT Parçaları İçin Destek

Ramler Expo AMD desteklemiyor sanırım, GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Neo RGB DDR5 6400MHz CL32 1.4V EXPO Dual Ram olarak değiştiriyorum.
  13. S

çok teşekkürler güzel ürünler dikkat çektiğin noktalara bakarak değerlendirip öyle alacağım, ürünler baya iyi görünüyor.
  14. S

Ryzen 9 7900x3d + Sapphire RX 7800 XT elimde var. Anakart, Sıvı Soğutucu, Ram, M2 SSD, PSU ve Kasa önerilerinize ihtiyacım var. Bütçe olayını belirtemiyorum sebebi bütçem müsait oldukça parçaları tek tek alıp stok yapacağım. Bu ürünleri bu sebepten alabilirsin, birbiriyle çok uyumlu, bu...
  15. S

Hepsiburada Taksitli Sistem Önerisi hk

Hepsiburada ve Amazon üzerinde bilgisayar bileşenlerinde vade farksız taksit imkanı olduğundan sistem toplamayı düşünüyorum. Ryzen 7 7800x3d MSI MB B650 Gaming Plus wifi Am5 DDR5 6000mhz Corsair Vengeance RGB 16x2 6000mhz DDR5 CL36 Adeta Legend 850 Lite 1TB Gen4 5000/3200 M2 SSD Sapphire RX...
Geri