ShatiG isimli üyenin son içerikleri

1. ShatiG

Windows hizmetlerini kaldırarak windows kullanılır mı?

Hizmetler'den tek tek devre dışı bırakabilirsiniz , bu konuda yt'de videoları var Yada bu işlemleri otomatik yapan uygulama'da var : ShutUp10++
  2. ShatiG

Hilecilerin Allah Belasını Versin!

O yüzden tek kişilik sunucu'dayım , geçenler de beni uzaya kadar fırlatmışlardı
  3. ShatiG

40 bin tl ye yurt dışı iphone 17 alınır mı?

Bende çok kararsızım Yd 17 konusunda hiç yd kullanmadim bana etkisi ne olur, ilk alınca 8 ay kullanim başlıyormu?
  4. ShatiG

Herkes bir dizi/film önersin

Inside Man (2006)
  5. ShatiG

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400/200₺ Kod (10 Mart)

Köfte dürüm + triliçe gömdüm , yanlış sipariş gönderdiler iade talebi olumlu sonuçlandı siparişte bende kaldı beleşe geldi 😀 uzun zamandır ballı olmamıştım
  6. ShatiG

Format Atılmış Bilgisayardan Veri Kurtarma

OneDrive'a baktın mı , dosyalar oraya kaydedilebiliyor dosyalarında oturum açtıysan eğer
  7. ShatiG

Android YD S25 Ultra vs TR S25+

Ultra'nın özelliklerinin sana lazım olduğunu düşünüyor musun?
  8. ShatiG

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 FE'nin fiyatı 31,500'e düşmüş!

S24+ , arasında 9-10k fark'a değer mi
  9. ShatiG

Sarı site'de "sahte" S23 Ultra ilanı

Ekran Gövde oranı tutmuyor , YouTube'da sahte telefon inceleme videolarında ki gibi. 2.el Telefon düşünenler için dikkat etmesi gerekir. Fiyatına aldanıp dolandırılmayın. Görünce bilgilendirme niyetine forum açayım dedim
  10. ShatiG

Askerlik ile alakalı sorularınızı alabilirim sohbet konusu

KTBK İs. Svş. Tb. /KKTC Burası hakkında bilgi verebilecek var mı , arkadaşım askerliği bura çıktı, sms atıp araştır diyordu
  11. ShatiG

MPOW EG10 kulaklık pedi nereden alınır?

Bende de vardı 2 sene önce, soyulmaya başlayınca su ile pedleri tamamen soyup öyle kullandım bana herhangi bir eksi yanı'nı yaşatmadı
  12. ShatiG

EKRAN KARTI GARANTİ SORGUSU

1.ayın 12'si (Yıl)-(ay)-(gün) şekilde
  13. ShatiG

İşlemci - anakart yükseltme planım

Şuan ki ; 10100F / H410M Planladığım 5600 (2.el) / A520M (Sıfır) Maliyeti 5400₺ (Eski parçaları satışa koyacam) Gpu : RX6600 Ram : 2x8 3200 Psu : 550w Sizce daha iyisi yapılır mı yoksa böyle iyi mi ne dersiniz? (5 - 5.5k bütçe)
  14. ShatiG

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Hesabı doğrulamak mı lazım bana vermiyor
Geri