shaunleashed isimli üyenin son içerikleri

1. shaunleashed

9700x Sıcaklık Değerleri Normal mi

kanka yeni taktım kasayı 1785190222 kanka sistem yeni arkadaşım thermalright 2x120 kule tipi ile max 60 gördüm diyor lolde ben anlamadım bir sıkıntı olabilir de bulamadım acıkcası o testi dediğin gibi bir kere daha yapayım bakayım
  2. shaunleashed

hocam valla sıcaktan bunalmıştık iyi olur ya :D
  3. shaunleashed

kanka bu sekilde su an teste soktum stability teste 90W da sıcaklıklar bu sekilde 1784988952 teşekkürler hocam sağ olasın
  4. shaunleashed

hocam 5070 ti kasa içinde baya bir yer kaplıyor ve dolaylı yoldan onun da ürettiği ısıdan birazcık fazla olması normal gibi ama lolde demeyeyim de 90W da 72 73 derece arkada da bir şeyler acık oluyor yanş
  5. shaunleashed

kanka klima açık içöerisi 27 derece 26 derece falandır antalyadayım bence de normal gibi de
  6. shaunleashed

anlayan arkadaşlar lol oynarken sıcaklık değerleri bu şekilde sizce normal mi yoksa fazla mı nxzt 240 sıvı sogutma var
  7. shaunleashed

Ekran Kartı Tutucağı

arkadaşlar 5070 ti için 3d print ekran kartı tutucağı alınır mı sıcaklıkdan dolayı zarar görür mü malzemesi
  8. shaunleashed

OEM Paket Bios Güncelliği

dostlar incehesap oem paketlerde test aşamasında bios güncelliyor mu bilginiz var mı
  9. shaunleashed

Çözüldü✓ Arkadaslar Bios Ayarlarim Biraz Degisik

hocam valla deneyim bu kadar bendeki belki yapay zekaya falan detaylı ss atarak anlatırsan çözer
  10. shaunleashed

pek yardım edemedik ama çözmüşsün sanırım
  11. shaunleashed

reis usb portunu değiştirsene bi sırf sundan dolayı 3 saat araştırmıstım sonra usb yi farklı bi yere takınca olmuştu denemekten zarar gelmez 1784382899 2.0 olana takıyodun sanırım maviye değilde
  12. shaunleashed

Yazılım İçin Laptop Önerisi 25-35k

Intel Core i7-13620H veya AMD Ryzen 5 7535HS
  13. shaunleashed

reis alttaki hard drive bbs priorties kısmından boot option 1 e flashı ataman gerekmiyor mu öyle bi şeyler vardı
  14. shaunleashed

Hazır Sistem Alınır mı

haklısın zaten baya bir araştırdım ileride memnun olmazsam değiştirme yaparım yine de ya
  15. shaunleashed

AMD Ryzen 7 9850x3d İşlemci (24000tl)

sorma valla ya
Geri