sHAWK isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Render İçin Laptop Önerisi

Öğrenciyim sadece render için laptop bakıyorum. Piyasada bulunabilecek bu fiyata fp kralı bir laptop lazım.
  2. S

Yardım Hangi Mağazadan Monitörü Satın Almalıyım

Nerden aldın hocam bana o lazım şimdi çok uğraştırıyorlar :)
  3. S

Keşke kendi satıcı olsa ama değil. Amazon ve hepsiburada sitesinde satıcılar aynı. Beta plus teknoloji
  4. S

+Mediamark +Hepsiburada Hepsi internet üstünden kredi kartı ile alınacaktır.
  5. S

Asus monitörü alacağım lakin hangi magazadan alırsam iade konusunda sıkıntı çıkarmazlar ? Malum ölü pixel çıkınca rapor istiyorlar yada 3 ve az çıkarsa iade etmiyotlar süreç uzuyor ama 14 gün cayma bedelini kullanıp kısa yoldan iade edebileceğim yani hakkımı kullanabileceğim bu mağazalardan...
  6. S

2k 27’ Asus Monitör Hangisini Seçmeliyim?

27’ inç tercihimdir
  7. S

2k 27’ Asus Monitör Hangisini Seçmeliyim?

2k IPS minimum 240 Hz Asus yada bilindik markalardan monitör bakıyorum. Renk doğruluğu gibi özellikleri Bu fiyatta bundan iyisi yok diyeceğiniz monitör arıyorum. BÜTÇE: 15.000 İki monitör arasında kaldım; https://rog.asus.com/tr/monitors/27-to-31-5-inches/rog-strix-xg27acmes/...
  8. S

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar hangi 5070Ti

hocam sizde hangi 9070xt modeli var ? ve vatanda böyle ikinci eli alıp değiştirebiliyor muyuz ?
  9. S

🔥İndirim XFX Swift Radeon RX 9070 XT 34.764 TL + Crimson Desert Hediyeli

bende asus prime 9070xt oc var tam güçte 60 dereceyi geçtiğini görmedim bu kadar önemli mi ekran kartı sıcaklığı
  10. S

Çözüldü✓ Thermaltake view 380xl 850w 80+gold 8500 tl alınır mı

https://www.itopya.com/thermaltake-view-380-850w-80-gold-argb-usb-32-siyah-atx-mid-tower-kasa_u30365 kasa bu
  11. S

evet aynı psu sadece kasanın farkı büyük olması boşta bile uğultu fazla psu olarak kötü fanlar zaten reverse değil kötü gözüküyor ben inanılmaz pişman oldum
  12. S

Hocam view 380 kullanıyorum psu 80plus gold fan reverse bile değil ayrıca psu o kadar çok ses yapıyor ki kesinlikle alınmaz. özellikle yük bindiğinde. fanlar sabit 1000 rpm de çalışıyor rpm hızı değişmiyor ve az da olsa sesi var orada sıkıntı yok. bu paraya git kasa ve psu al sonra bana dua et...
  13. S

Yardım 7800x3D için Sıvı Soğutma Önerisi

ARCTIC Liquid Freezer III pro 360 olabilir mi
  14. S

Yardım 7800x3D için Sıvı Soğutma Önerisi

ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 nasıl bilen var mı bu işlemcide ses şiddeti fazla mıdır ?
  15. S

Yardım 7800x3d ye hangi sıvı soğutma?

arctıc liquid freezer ııı pro 360 bana bunu önerdiler aynı işlemcideyim. arctıc liquid freezer ııı pro 360 bunu alacağım sanırım performans odaklı ve ses seviyesi de üzmezmiş.
Geri