she||nok isimli üyenin son içerikleri

1. she||nok

Yardım X360ce kullanmayı bilenler yardım edebilir mi ?

beyler dün nfs heat aldım steamden eski bir direksiyon seti vardı bende kullanayım dedim x360ce olmadan olmuyomuş bana oyun için ayar yapacak adam lazım bilen biri varsa dc ismini versin ona ulaşayım halledelim yani
  2. she||nok

Google Play Store Para Çekiyor

Abiler selamın aleyküm paparada her gün iki kere 20.58 cekilmeye çalışılîyor diye bildirim geliyor kart bilgileride sadece bende var ve oturum açık cihazlarin hepsine sahibim sizce neden ?
  3. she||nok

CS2 SEÇKİN İNDİRİME GİRERMİ ?

Beyler hepinize teşekkür ederim sağolun
  4. she||nok

CS2 SEÇKİN İNDİRİME GİRERMİ ?

arkadașlar așağı yukarı 5 yıldır cs oynuyorum seçkin için abim kas al demişti zamaninda dinlememistim simdi alsam mi yoksa indirime giriyor mu ?
  5. she||nok

Yardım Edin Yeni PC düşük FPS alıyo

beyler bişey daha var fanlar çalışınca görüntü gidiyormuş ...
  6. she||nok

parcalarin msi olmadi onemli mi yoksa calisirmi msi olmasada
  7. she||nok

olur knk videoyu atarsan sevinirim
  8. she||nok

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G3 alınır mı?

ben aldım 144hz'di șuanlik bi sorun yok gayet güzel
  9. she||nok

driverleri yeni güncelledik hocam a 620m-k anakart ryzen 5 8400F 32gb ram palit 4060 TI 16gb 240mm sıvı soğutma 750w psu psudan sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum zaten böyle sistem gereksinimleri
  10. she||nok

Üniversiteye gitmek için araba

cupralar bence güzel araçlar virajda arkasını bırakıyo diyorlar ama araba çok iyi duruyo önerebilirim onun dışında ikinci el bmw arkadaşın dediği gibi önermiyorum
  11. she||nok

Arkadaşım 4060TI ryzen 5 8400F'li sistem aldı ama cs gibi oyunlarda yahut fivem olsun mta olsun çok düşük fps alıyor ve kasma yapıyor sebeini bilenler yardımcı oloabilirse sevinirim
  12. she||nok

Bu fiyata bu sistem alınır mı?

ddr5 platformunda o kadarda fark etmiyor diye biliyorum çift kanal kullanımı sıkıntı olmaz zaten 16 daha ekleyecekmiș bișey olmazda hocam sanki 700w az geldi bana ya
  13. she||nok

PC sökmeden M2 SSD nasıl öğrenebilirim

programa gerek yok laptop modelinizi aratın tarayıcıda kendi sitesinde yazıyor olabilir
  14. she||nok

F/P klavye önerir misiniz? ?

numlock tuș takımıda olursa güzel olur
  15. she||nok

F/P klavye önerir misiniz? ?

1k civarı bütçe hafiften așılabilir 200 tl civarı așabilirim uzun ōmürlü f/p ōnerirseniz çok makbule geçer hocam
Geri