beyler dün nfs heat aldım steamden eski bir direksiyon seti vardı bende kullanayım dedim x360ce olmadan olmuyomuş bana oyun için ayar yapacak adam lazım bilen biri varsa dc ismini versin ona ulaşayım halledelim yani
Abiler selamın aleyküm paparada her gün iki kere 20.58 cekilmeye çalışılîyor diye bildirim geliyor kart bilgileride sadece bende var ve oturum açık cihazlarin hepsine sahibim sizce neden ?
driverleri yeni güncelledik hocam a 620m-k anakart ryzen 5 8400F 32gb ram palit 4060 TI 16gb 240mm sıvı soğutma 750w psu psudan sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum zaten böyle sistem gereksinimleri
cupralar bence güzel araçlar virajda arkasını bırakıyo diyorlar ama araba çok iyi duruyo önerebilirim onun dışında ikinci el bmw arkadaşın dediği gibi önermiyorum
Arkadaşım 4060TI ryzen 5 8400F'li sistem aldı ama cs gibi oyunlarda yahut fivem olsun mta olsun çok düşük fps alıyor ve kasma yapıyor sebeini bilenler yardımcı oloabilirse sevinirim
ddr5 platformunda o kadarda fark etmiyor diye biliyorum çift kanal kullanımı sıkıntı olmaz zaten 16 daha ekleyecekmiș bișey olmazda hocam sanki 700w az geldi bana ya