Böyle fiziksel hasarı var Trendyol dan almıştım
Merhaba Değerli Müşterimiz, ürün iadesi için, "Siparişleriniz" bölümünden iade talebi oluşturmalı ve ürünü barkoduyla birlikte kargo firmasına teslim etmelisiniz. Ürün bize ulaştığında iade işlemi gerçekleştirilecektir. Keyifli alışverişler...
Victus 16
Dün uzun zaman sonra oyun oynamak için cs açtım laptop kendini otomatik şekilde uykuya alıp durdu ekran kararıyor klavye ışığı gidiyor harici klavyede ışık var ama bir müddet sonra kilit ekranı geliyor açıp devam ediyorum 1-2 dakika sonra gene oldu böyle devam edince kapattım
Bugün...
Sigortayı sorun ederlerse ne yapmam lazım çünkü firma İngiltere merkezli geçen gün biseyler söylemişlerdi sigorta hakkında ama hem detay vermediler ben de tam anlamadım
oynarken bi bolumde odaya gırınce oyun takılıp crash yıyo
başka yerlerde drıverler ıle ılgılı oldugu yazıyordu yaptım ancak bı sonuca baglanmadı ancak ne yaparsam yapayım duzelmıyor save dosyası vs ındırebılecegım biryer varmı veya hile vs de olabilir oyun torrenden indirdim
iPhone 14 cihazım için dün Apple’a gittim cihazım yurtdışı olduğu için kabul etmediler Gürgençler’i aradım Gürgençler’de de parça yokmuş FPPro’da çok fazla ücret istiyor Teknoway diye biryer buldum Instagram’da bazen karşıma çıkıyordu 4750 TL’ye orijinal pil değişim yapacaklarmış daha önce...
Bir yerde okumuştum BTK ve e-Devlet yurt dışından alınan yeni cihazlar için eski yurt dışı cihazımızın kayıtlı halini ona aktarabiliyorduk diye veya yanlış mı anladım
2.5 senedir kullandığım kendi üzerime kayıtlı ip14 256gb pil 78 var bundan imei yi kaldırıp kaça satabilirim bi de bunun üzerindeki kayıtlı imei numarasını ip16 pro cihazına yasal yollar ile aktarabilir miyim
Almanyadan ip14 almıştım 2.5 sene oldu neredeyse kendi pasaportuma kayıtlı bu cihazı satmak istesem bemim imei üzerine kayıtlı olduğu için bi problem çıkar mı ?