Selamlar, verdiğim linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum. Çoğunlukla kod yazacağım. Ubuntu kullanıyorum ve yazılımının Windows'ta olduğunu gördüm. Herhangi bir Linux distrosunda bu klavyeyi kullanan varsa beni aydınlatabilir mi? Buna ekstra olarak alternatif klavye önerisi varsa alabilirim...
Hocam selamlar, teşekkür ettim parçalar için ama siparişi verdim. Kasa dediğin gibi küçükmüş ve psulu bir kasa buldum ucuz ütopyada, 13k tuttu total sistem. Kurma eforundan kurtulmuş oldum ayrıca. Ayrı ayrı sipariş vermedim.
Gerçekten über bir fark var mıdır iki işlemci arasında? Abdullah abi sağolsun video yapmış, ama sıcaklık durumu aklımı çeliyor.
1741947990
Bu yaşadığım olaylar dışında 2 olay daha yaşadım, ama bu son anlattıklarım gerçekten akıl alır gibi değildi, 9k'lık gpu için 1k kapora isteyen vardı...
İzmirdeyim maalesef ama teklif için sağolun. İzmirde olsanız değerlendirirdim. İkinci el almak için 2 kişiyle konuştum, biri whatsapp profilinde anime fotosu, biosunda "Yasuo"'nun sözü olduğunu öğrendiğim bir çocuk ile anlaştım sözde, bana pazar günü için gün verdi. Arkadaşım aradığında bana...
Selamlar, elimde RTX 3070 mevcut ve 32 GB RAM'li bir sistem dizmek istiyorum. İşlemci olarak Uber gereksinimlerim yok, Ryzen 5 5600 veya i5 12400F gibi işlemciler ile sistemler yeterli. Ekran kartı opsiyonunu kaldıramadım hazır sistemlerde fakat Vatan veya İtopya gibi sitelerden kendim sistem...
3. ve 2. müşteri diye bir kavram var. Alt kullanıcı kelimesi sizi yermek için değil. "Fanboy" kelimesi de komik olmuş, siz keyfinize göre takılın :)
1730788308
Ben müşteriler ile konuşma ve bazı VPN'ler ve servisler için Iphone'a geçmek zorunda kaldım. İş için Macbook'a geçmek gibi bir durumum...
Kalkıp tonla kelime dökmeye gerek yok, enterprise kısımda herkes Apple kullanıyor hepimiz keriz oluyoruz alt kullanıcı ise en akıllı oluyor o zaman 🫠 Oneplus 5 ve 7 pro da kullandım, bilgimden şüphen olmasın.
Herkes aynı şeyi söylemiş ben de destekleyeyim, S24U iphone 15 ile kıyas değil direkt, her türlü üstün. Ekosistem var ise şayet Apple öncelikli olmak daha mantıklı olur tabii ki, fakat 15 plus'ı pil dışında mantıklı bulmuyorum ben. Şayet değer korunmak isteniyorsa 16 filan mantıklı geliyor daha çok.
Tam olarak bunu özetledim ben önceki mesajda. 60 hz ekran 120 olsa ne olacak. Evde 144hz monitör var ne kadar oyun oynadım cihazda gözüm 60 hz görmez oldu bir süre. Şuan cahil mi oldum 60 hz kullanmaya geri dönerek? İnanılmaz olan sizin beklentileriniz.
Onu öğrendiğimden dolayı iki sekmenin de fotoğrafını atmıştım. Tanımlamak gerekirse şöyle özetleyeyim:
%88 ile dışarı çıktığımda ilk yüzde düşmeden yaklaşık 15 dakika kullanıyorum. Sonraki 10 dakikada şarj yüzde 3 4 kesin düşüyor. Müzik dinlerken bile durum aynı. Demanding bir iş yapmıyorum...
Hahahaha hocam bu çok mantıklı bu arada, monsterda da mux switch kapatıyordu güç tasarrufu modu, milletin GPU derdini çözmüştü. Sizin de görüntü problemini aşmış ne güzel :ROFLMAO:
Macbook ile iphone çok işlevseller bu arada. İşten verilen bilgisayar son anda mac olmaktan çıktı biraz kullanabildim ondan fakat aklımı yitirdim entegrasyonu görünce. Çok iyi bir ekosistem.
1730736740
Rica ederim. Umarım kendine uygununu alırsın.