Shego2444 isimli üyenin son içerikleri

1. Shego2444

Yardım Türknet Vdsl'den Sonra Fiber Adrese Taşındım, Kurulum Ücreti Dahil Olur Mu?

Durum şu şekildeymiş eğer ki Türknet müşterisi iseniz ve altyapınız fibere yükseldiyse fiber tarifeye geçişlerde kurulum ücreti ödenmiyor onlar karşılıyormuş. Sandığım gibi tüm fiber tarifelerde geçerli değilmiş. Altyapının Türknetin değil de Türktelekomun olduğunu unutmuşum doğru diyorsunuz...
  2. Shego2444

Yardım Türknet Vdsl'den Sonra Fiber Adrese Taşındım, Kurulum Ücreti Dahil Olur Mu?

Teşekkürler destekleriniz için Teşekkürler yardımlarınız için deneyeceğim sağ olun
  3. Shego2444

gerçekten her yolu denedim destek hizmetleri çok kötü. şu an BTK'ya şikayet de bulunucam destek taleplerini göndermenin zorluğu, canlı desteğe inatla bağlanılamaması gibi. bir sonuca ulaşacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var
  4. Shego2444

dediğim kampanya yeni olabilir bende adres seçerken fark etmiştim fiber olduğu zaman modem ve kurulum ücretini onlar karşılıyordu ne zaman abone olmuştunuz?
  5. Shego2444

Merhaba, bu ay başı TürkNet aboneliği başlattım. İlk adresimde fiber altyapı yoktu, bu yüzden 1200 TL kurulum ücretini 6 taksitte ödüyorum (kampanyaları fiber altyapıda bu ücreti almıyor, sadece VDSL/bakır hat kullanan aboneliklerde alıyor). Kurulum dediğim şey de teknisyenin mevcut Türk Telekom...
  6. Shego2444

Çözüldü✓ RX 6700 XT - R5 5600 Sistemle Rust ve Pubg'de Anormal Fps Düşüşü ve Stutter

hocam ileride daha iyileri nasip olur umarım. en azından ryzen master ile undervolt deneyebilirsiniz işlemci daha az ısınır ve oyun içinde frekansını aniden kısmaz takılmalar bir nebze azalır. 1783265040 amdnin bu seneki sürücüleri berbat durumda gpuyu güncel tutanlar bu durumu daha sık yaşar...
  7. Shego2444

Çözüldü✓ RX 6700 XT - R5 5600 Sistemle Rust ve Pubg'de Anormal Fps Düşüşü ve Stutter

uzun ömürlü olsun diye 7800x3d düşünüyorum aslında, dediğiniz gibi gpu yetersiz kaldığında sadece onu değiştirip yoluma devam ederim diye düşündüm
  8. Shego2444

açıkçası son 3 4 aydır oyun oynamıyordum bu süreç öncesinde fpslerim 160 civarı takılıyordu pubg'de. 1 hafta önce oyuna girdiğimde aşırı takılmalar vardı 70 80fpsi zor görüyordum. format atıp kullanmadığım uygulamalardan kurtulunca cs ve pubg de takılma sorunum düzeldi rust ve pubg gibi işlemci...
  9. Shego2444

haklısınız iki oyunda optimizasyon özürlüsü. biraz daha uğraşarak normal değerlere gelebildim yoksa saçma bi şekilde 50fpslerde kalıyordum.
  10. Shego2444

Selamlar herkese, Sistemimde yılın başına oranla çok ciddi bir performans düşüşü ve aşırı derecede stutter sorunu yaşamaya başladım. Örnek vermem gerekirse sene başında Rust'ta en kötü senaryoda 90 FPS'e düşen, genel olarak 150-160 FPS civarında çalışan sistemim, şu an 90 FPS'i zor görüyor...
Geri