sheinlive isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! 1.150₺ Gamepower Aero Ultra (Kablosuz/ Bluetooth/2.4G) gaming oyuncu Kulaklık

Kulaklığı bir haftadır falan kullanıyorum. Ben de senin gibi bilmiyordum ses ayarı yapmayı, FxSound yükledim biraz kurcaladım şu an memnunum seslerden hocam.
  2. S

Gamepower Aero Ultra Ses Sorunu

Ben kullanıyorum memnunum. Seste ne sorun yaşadınız?
  3. S

Gamepower Aero Ultra Ses Sorunu

Konfor açısından nasıl, 3-4 saatlik kullanımda baş ağrısı vs. yapar mı
  4. S

❌İndirim Bitti! 1.150₺ Gamepower Aero Ultra (Kablosuz/ Bluetooth/2.4G) gaming oyuncu Kulaklık

Benim için daha çok rahatlık ve konfor önemli, kulağa aşırı baskı yapmıyor değil mi?
  5. S

Bir kaç sorum olacak size, • 4-5 saatlik kullanımda kulağı ağrıtır mı? • Oyunlarda nasıl performans verir, güzel bir deneyim sunar mı herhangi bir oyun videosunda vs. de olsa deneyebilir misiniz? • Dongle ile gecikme var mı?
  6. S

Benimki hazırlanıyor diye gözüküyor iptal yemez umarım
  7. S

Anlık olarak bu fiyattan satışı kaldırıldı alan arkadaşlara hayırlı olsun
  8. S

Bilgilendirdiginiz için teşekkürler dediğiniz gibi yaparım, kulaklık nasıldır sizce? Genelde valorant oynuyorum tatmin eder mi
  9. S

Fifine a2 mikrofon aldım mic benim için önemli değil, yazı sıcak bir şehirde yaşıyorum şu anda kullandığım kulaklık **gamenote h2002d** o da deri yani fena değil idare ediyor. Hem kablosuz hem uygun fiyatlı hem de fiyatına göre konfor sağlayabilecek bir kulaklık arıyordum tek seçeneğim bu gibi...
  10. S

Konfor açısından emin olamadım almalı mıyım?
  11. S

HB Mercusys Routerler 700-900 TL arası 3 taksit

Hocam bizim ev aile apartmanı 2. katında modem var, ben 3. kata modemin olduğu odanın hemen üstündeki odaya kurulacağım. Bilgisayarıma ethernet çekmem lazım, ayrıca TV'ye de wifi, kablo çekemem modeme bu ürünü alırsam işimi görür değil mi ? 1756882615 Yani modeme kablosuz bir şekilde bağlanıyor...
  12. S

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 02/09 indirimleri başladı

Herkes klavye hakkında konuşmuş fakat mouse da fena durmuyor alınır mı sizce ?
  13. S

❌İndirim Bitti! North Bayou H100 Tek Kol Amortisörlü Monitör Standı 1.463TL

F80 aldım iki gün önce çok bir fark var mı
Geri