Toyota corolla auris yaris bakabilirsin, Renault grubuna bakabilirsin, Kia grubuna bakabilirsin. Sorunsuz arabalar ama arabayı alırken iyi baktırman lazım. Kurumsal bir expertize sok iyice incelet.
googleden bir tablo buldunuz herşeyi çözdünüz öyle mi;
Yazdıklarımı birleştirip okuyun. Sonra kendi çapınızda davranın. 10 yaşındaki çocuklara dert anlatacak halim yok.
Açıklıyayım; 144 ve daha yüksek görüntü almak için hdmi 1.4, 144 Hz veya daha yüksek yenileme hızlarını desteklemez. Bu tür yüksek yenileme hızları için hdmi 2.0 veya hdmi 2.1 gereklidir. Arkadaşın kullandığı kablo kendisinin söylediği üzere hdmi 1.4 kablo.
Kısaca anlattığımı düşünüyorum.
2.0...
Sorunun cevabı;
120- Mesafeli sözleşmelerde cayma hakkının kullanıldığına dair ispat yükümlülüğükimdedir?Her ne kadar mevzuatta cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin yasal süresi içinde satıcıyayöneltilmesinin yeterli olduğu ve ulaşmış olması şartı aranmadığı düzenlenmiş olsa da, bu...
Bir kaç konuda ghosting var dediler bir çok konuda hiç bir sıkıntı yok dediler. Galiba biraz şans işi olacak.
Ölü pixel testi diye aratırsan çıkacaktır.
Oz dizisini izlemiyorsun. Oz izlerken ben bile yahu bu kadar olmaz, derdim. Her dizide olduğu gibi psikopatça sahneler var. Fazla etkileyeceğini sanmıyorum. Tabii kişiliğe göre değiştir. Bir iki bölüm izleyin etkilenirse zaten anlarsın tavır davranışlarından.
Ram takabilirsin, daha hızlı ssd takabilirsin daha güçlü pil takabilirsin. Laptoplarda ekran kartı ve işlemci onboard geldiği değişmiyor. Fazla yapabilecek bir şey yok.
Tekrar ediyorum, maddi durumuna göre pc bulabilirsin, olamayan para ile en iyisini bulmak diye bir şey yok.
Her şeyin en iyisini biliyorsan tekrar ediyorum neden tavsiye veya öneri bekliyorsun.
Bilgi alış verişi her öneriyi eleştirmek mi oluyor.
Her öneri için bir olumsuz yön bulup...
Hem paran kısıtlı hem de önerileni beğenmeyip eleştiriyorsun. Bu kadar iyi biliyorsan neden öneri bekliyorsun. Kendin parana göre bir laptop bulmalısın.