R10 linkini paylaşsam burada direkt olarak silerler (alternatif forum sitesi diye), haberi R10'da gördüm ve burada paylaştım. Eğer denk gelirse linki yapıştırırım.
Merhaba,
bir yazılımcılar platformunda gördüm konuyu ve sizlere sormak istiyorum. Yılbaşından hemen sonra tüm teknoloji ürünlerine en az %35 zam geleceği söyleniyor. Bu sizce mümkün mü? Yoksa halkı gaza getirip kinlerinden yararlanma durumu mu?
Fikir ve düşünceleriniz önemlidir.
Teşekkür ederim.
Merhaba,
Kuşlar üzerine bir forum sitem var, üye olup benim vereceğim başlığı ve içeriği gireceksiniz sadece. Ben de sitenize girip dilediğiniz kategoride özgün bir soru-cevap şeklinde konu açacağım.
Teşekkür ederim.
Hiç sorun değil hocam dilediğin gibi giriş yapabilirsin. Birçok site içerisinde AdBlock kapat öyle gel diyor ama ben rahat bırakıyorum kullanıcıları, 2-3 reklam yerleştirdim o kadar; boğmuyor :)
Bilgi ve tecrübelerin bizler için çok önemli olur, eksik olma dostum. Güzel bir ortam olsun istiyorum, amacım para falan kazanmak değil. Ads reklamları var günlük 25 kuruş bırakıyor :D insanlara yardımcı olabilmek adına emek veriyoruz ama bakalım, hayırlısı :)
Hocam aslında harika olur fakat kontrol edebilecek büyük bir ekibim olmadığından dolayı maalesef imzaya çok absürt şeyler koyuyorlar, şu an yalnızım :) genel olarak nasıl sizce site?
Merhaba, bu bir reklam değil. Yıllardır forumlarda olan kişilerle beyin fırtınası yapmak istiyorum. Hatta burada URL dahi vermeyeceğim.
Fikir ve düşünceleriniz benim için gerçekten önemli. Papaganlar nokta com adında bir sitem var fakat buraya ekstra neler yapabilirim? Aklımda ikinci el...
Kendi kafalarına göre başlık yazmaları, kendilerine göre içerik düzenlemeleri falan aşırı dandik bir hâle gelmiş site. Biri saçma bir kural çıkartmış, o arkadaşı biliyorum ama aldığı kurallar bana saçma geliyor... tüm konu başlıklarını düzenliyorlar, alayını... sırf şu yüzden binlerce üye...
Merhaba Donanım Arşivi, X bir teknoloji sitesinin saçma sapan kuralını dile getirmek adına yazıyorum. Aslında bu durum şikayetten ziyade, biraz sitem. 25 yıldır forumlardayım, 21 yıldır forum sitesi sahibiyim fakat gel gelelim tüm başlığımı "hatta içeriğimi" değiştiriyorlar. Reklam mı var? veya...
Merhaba,
30 bin liraya kadar laptop tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Aslında arkadaşım için tavsiyede bulunmanızı rica edeceğim. Kendisi Youtube'da içerik üreticisi olarak devam edecek.
Video düzenleme işleri yapacak,
Photoshop, adobe illustrator vs. gibi programlar kullanacak.
Az yaksın...