Shgant isimli üyenin son içerikleri

1. Shgant

Alacağım klavye herhangi bir kronik sorunu varmı

Switch sesi hoşuna gittiyse direkt al derim. Bu ürün de gayet güzel, eğer almazsan içinde klavyeye karşı ukte kalır.
  2. Shgant

Alacağım klavye herhangi bir kronik sorunu varmı

Kroniği yok fakat aynı fiyata hatta biraz düşüğüne daha işlevsel klavyeler var. Almadan önce daha fazla klavye araştırmanı tavsiye ederim
  3. Shgant

Kablosuz RGB Klavye Tavsiyeleri

Çok yüksek bütçen yoksa bluetooth klavye almanı önermem. 1500-3000 lira arasında alacağın herhangi bir bluetooth klavye eğer ki oyun oynuyorsan işine yaramayacak. tecrübeyle sabit
  4. Shgant

Laptop aldım sizce iyi mi??

Soğutucu konusunda pek bir rakip yok, bütçenize uygun rampage marka bir soğutucu alabilirsiniz
  5. Shgant

İlk Hat İçin Ucuz Tarife Önerisi

Farklı bir telefondan turkcell veya turk telekomu ara, firmanızdan hat almak istiyorum ama paket fiyatları biraz yüksek de. Onlar zaten hem yeni müşteri indirimi uyguluyorlar ve ekstradan indirim veya farklı sınırsız olan internetler de veriyorlar.
  6. Shgant

Monitöre elektrik gelmiyor

Monitör gece prizde geldiyse anlık akım değişiklikleri ile voltaj şaşırmış olabilir. Önce farklı bir güç kablosu dene düzelmez ise monitör fazla voltajdan dolayı sıkıntıya girmiş olabilir.
  7. Shgant

Laptop aldım sizce iyi mi??

Sağlam soğutucu almadığın taktirde işlemci sıcaklığı sorunu yaşarsın. Soğutucu tavsiye ederim bilgisayar özellikleri vesaire gayet güzel.
Geri