shiba inu isimli üyenin son içerikleri

1. shiba inu

Corsair Void Elite RGB alınır mı ?

Peki bu fiyat civarında daha iyisi var mı ?
  2. shiba inu

Sizce hangisi daha mantıklı olur yani Corsair kulaklığın tasarımı benim çok hoşuma gitti ama aralarında ses kalitesi olarak fark var mı ?
  3. shiba inu

İyi geceler. Sözünü ettiğim kulaklık şudur: https://ty.gl/wcn1vhuq83 Sizce bu kulaklık alınır mı ve bu parayı hak ediyor mu ? Son olarak bu fiyat bandına daha güzel kulaklık var mı ?
  4. shiba inu

750 Ti 320 Watt Yeter mi

bende msi twinfrozr 750 ti var tam yükte 40-50watt çekiyor 320 watt yeter yeterli bence
  5. shiba inu

Corsair BKC-1204 iCUE 4000X RGB kasa alınır mı?

bu kasa zaten oldukça büyük yeterli gelir diye düşünyorum 360mm sıvı soğutucu için
  6. shiba inu

Corsair BKC-1204 iCUE 4000X RGB kasa alınır mı?

https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-pro-4x12cm-fixed-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgrpro.html#!prettyPhoto bu kasada güzel hem de ucuz
  7. shiba inu

Bu Sıcaklıklar Normal mi ?

AIDA 64'te sadece Stress CPU yapınca ise sonuç bu: 1625954472 Hocam birkaç ay içinde odam değişecek. Şu an odamdaki şartlar el vermediği için küçük masa kullanıyorum ve kasa yerde. Odam değişince masa da büyüyecek. Odamı değiştirince kasayı masanın üzerine koyarım ama şu an kasayı hava alan...
  8. shiba inu

9. shiba inu

İşlemcim R5 3600, işlemci soğutucum T6 Ultra, anakartım ise A320M-S2H. Bu sıcaklıklar normal mi ? Ayrıca sadece youtube'dan video izliyorum ve arka planda discord, steam vs. gibi programlar açık.(Kasam yer sıkıntısından dolayı fazla hava alamıyor, yan kapak açık)
  10. shiba inu

150 TL Kasa Fanı Tavsiyesi

En fazla 150 TL bütçe için 12 CM kasa fanı önerir misiniz ?
  11. shiba inu

GSKILL 8GB CL18 3600MHz Ram Overclock

Teşekkürler hocam. Peki RAM fekansını 4000 yapıp FCLK frekansını 2000 yapsam ne olur ?
  12. shiba inu

Hocam 1900MHz FCLK yaptım, 3800MHz RAM Frekansı olarak ayarlayabildim. Yine CPU-Z'den Memory kısmını ve SPD kısmını atıyorum. 1625855873
  13. shiba inu

BIOS'da FCLK bölümünü attığım fotoğraflardaki yolu izleyip buldum.
  14. shiba inu

Msı laptop alınır mı ?

bence alınır fiyatına göre uygun
  15. shiba inu

Hocam M.I.T bölümündeki Advanced Memory Settings kısmının tamamının fotoğrafı
Geri