Shibou isimli üyenin son içerikleri

1. Shibou

Yardım 30.000 TL Bütçe ile OLED monitör tavsiyesi

en aşağıdaki çok giriş seviyesi geldi sanırım rog strixi alacağım. Siz ilk attığınız samsungu mu alırdınız yoksa rog'u mu? Ancak biraz bütçe yükseltip G8 mi zorlasam diyorum mat mı glossy mi bilgim yok ama 4k.. gerek var mı emin değilim
  2. Shibou

kroniği var mı hocam herhangi bir sıkıntısı eksisi? Asus modellerin kasası çok iyi tasarımı falan ondan iyi midir aklımda onlardan biri vardı
  3. Shibou

Oled monitör almak istiyorum 30.000TL bütçem var 2 bin esneme payım olabilir Pek bir bilgim yok mat ve glossy gibi şeyler gördüm şahsen oled alıyorsam mat olmasını istemem parlak olsa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum bazı modeller sorunluymuş ilk oledlerden değil de yeni nesillerinden...
  4. Shibou

Yardım Lian Li kasa ve Fan önerisi

Kasa olabilir ama istediğim fan tipi bu değil hocam fanların da argb olmasını istiyorum. Sitede https://wraithesports.com/products/asiahorse-dawn-pro-120mm-kasa-fani?variant=49882646151361 bunu buldum bilginiz var mı? Kaç tane almam lazım birde
  5. Shibou

Yardım Lian Li kasa ve Fan önerisi

Sistemim imzamda mevcut bileşenlere yakışır kasa almak istiyorum çok basit duruyor mevcut kasa ile. Lian Li'nin popüler olduğunu biliyorum kasaları fansız gördüğüm kadarıyla ve markanın fanları da kaliteliymiş şimdi kasa + fanlar toplam ne kadara denk gelir, kullandıgım sıvı soğutma ile...
  6. Shibou

Yardım Hawk kasalar iyi mi?

Hawk'ın kendi kasaları çıktı karşıma ekranı da hoşuma gitti malzeme kalitesi vs. bilgisi olan var mı? https://www.n11.com/urun/hawk-gaming-hc710-850w-80-bronze-argb-akvaryum-atx-mid-tower-siyah-gaming-kasa-101569126?magaza=hawkchair
  7. Shibou

M4A4 skinim 10 dolardan 120 dolara fırlamış!

Hocam 120 doların bana çok faydası olur mu bilmiyorum max bf6 alırım öyle bir planım var da fırlar mırlar bu şimdi pişman olmayalım oyundan da zevk almayız fırlarsa :D
  8. Shibou

M4A4 skinim 10 dolardan 120 dolara fırlamış!

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5-2 yıl önce 9-10 dolara aldığım M4A4 Seri Leş skinimin dün şans eseri 120 dolarlara kadar çıktığını fark ettim. Aklıma acaba kasaları düşmüyor mu dropla gibi şeyler geldi sebebini anlayamadım. CS piyasası çok büyük belki 1000 dolarlara kadar çıkabilir satarsam...
  9. Shibou

İphone 15 pro pil sağlığı

15 Pro ilk çıktığı zaman almıştım 1020 döngü %84 pil sağlığı. Maalesef paraya kıyıp değiştirmek zorundayız gibi
  10. Shibou

🔥İndirim ViewSonic XG272 2K Oled 240hz 0.02ms 23.799TL!

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_viewsonic-xg272-27-inc-002-ms-240-hz-2k-qhd-oled-gaming-monitor-1248404.html Sepette 4.200TL indirim var https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-xg272-2k-oled-27-0-02-ms-qhd-g-sync-freesync-oyuncu-u-fiyati,703593336.html Son 6 ayın en düşük fiyatı
  11. Shibou

❌İndirim Bitti! AMD R7 9800X3D - RTX 5080 OC 16GB - 2 TB - 32 GB - 87.881 TL

Gözümün önünde bitti. Alanlara hayırlı olsun soğutucu upgradeine ihtiyacı vardı sadece diğer parçalar gayet güzeldi
  12. Shibou

MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü (8.299TL)

1.5 aydır kullanıyorum, memnunum
  13. Shibou

GameGaraj güvenilirliği

3-4 hafta civarı oldu imzamdaki sistemi ordan aldım. Gayet memnunum bir sıkıntı yaşamadım 4 yıl önce de bilgisayar almıştım iade etmiştim memnun kalmadığım için sıkıntı çıkarmamışlardı. İki kez işim düştü sorunsuz atlattım. Öneriyorum.
  14. Shibou

Çözüldü✓ Palit 5070 ti mı nitro + 9070 xt mi

Evet hocam bu modeli kullanıyorum. 7800x3d ile kullanıyorum çok iyi bir ikili oldular çok fazla düşünmenize gerek yok. AMD alsam mı diye düşünmüştüm bende almadan önce ama iyi ki de almamışım dedim Recep ağabeyin videosundan sonra. Bir üst modeli tepe model ama fiyat farkı da da var biraz...
  15. Shibou

Çözüldü✓ Palit 5070 ti mı nitro + 9070 xt mi

Palit rtx5070 ti kullanıcısıyım hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. AAA Oyunlarda %40-50 fan hızı ile 66 dereceyi geçtiğine tanık olmadım. Belki biraz fazla para verdim AMD yerine tercih ederek ama hiç pişman değilim. En azından içim rahat
Geri