Bilgisayar mühendisliği okuyorum kullanacağım programlar belli arada oyun oynamayıda seviyorum sizce hangi sistemi almam daha mantıklı olur ?
ASUS ROG Zephyrus G14
AMD Ryzen 9 8945HS (8-core/16-thread. 16MB cache. up to 5.2 GHz max boost)
16GB DDR5 4800MHz
1TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD
NVIDIA...
60 70k Fiyat bandında Msi Marka bi laptop almak istiyorum önerileriniz nelerdir?
Azda olsa oyun oynayıp içinde After effects veya Photoshop gibi programlar kullanmayıda düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim.
(Farklı marka model isterseniz atabilirsiniz ama önceliğim msi)
Selamlar arkadaşlar 26.03.2023 tarihinde beğenilerime bakarken ekte belirttiğim gibi farklı videolarla karşılaştım ve bir şüphe duydum. Ve youtubede araştırmaya başladım neredeyse tüm videoları izledim fakat çözemedim, Son çare olarak önce google desteğe sonrasında ise youtube destek ile...
Arkadaşlar Msi A320M-A Pro Anakarta ve Msi Gtx 1660 Ekran kartına sahibim.
Şuanda Ryzen 3 3100 kullanıyorum, sahip olduğum işlemciden daha yüksek performans hangi işlemciden alabilirim hangi işlemcileri önerirsiniz.
Yeni bir bilgisayar ve monitör aldım ve eski monitörümü yeni bilgisayarıma takmak amaçlı vga hdmi dönüştürücü aldım fakat 2. ekran olarak algılanmadı olarak gözüküyor Güç kaynağında sıkıntı yok monitör açılırken hiçbir sorun yok fakat sonra power saving mode diyip kapanıyor ve ekran gelmiyor...
Mahallemize 22 mart civarında Fiber altyapı çalışması başladı,Sorduğumda ortalama 2 ay dediler Ama geçti ve ne yapabileceğimi bilmiyorum Bilgilendirir misiniz Apartman içine Türktelekom Kutu koydu ve 1 aydır öyle duruyor Gelen giden yok İnternetimde yok telefondan giriyorum 3 aydır