ShigerX isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bilgisayar ve aksesuarları için satış fiyatı örneği

Merhabalar bu sene yks de mezun senem. geçen sene bu bilgisayar oyunları yüzünden kendimi alıkoyamadığım için 1 senem gitti adeta. bu senede aynı yola doğru gittiğimi farkettim ve bu yüzden bilgisayarı satmaya karar verdim ama fiyatlar konusunda çok bilgim yok. sizden bu konuda yardım istiyorum...
  2. S

CPU led kırmızı yanıyor

bilgisayarı açtığım an cpu ledi kırmızı renk yanıp sönüyor ardından dram ledi turuncu renkte yanıyor sonrasında boost ledi beyaz yanıp bilgisayar açılıyor. daha öncesinde turuncu ve beyaz ışıklar vardı ancak kırmızı olan ışık yoktu. neden kaynaklanıyor olabilir? Anakartım MSI b560m-a pro
  3. S

Yanıp sönen cpu ışığı

en sona kadar sıktım vidalarını.sonra bişey değimeyince biraz daha gevşettim tahmini olarak söylüyorum; biosum eski ondan kaynaklanmış olabilir mi?
  4. S

Yanıp sönen cpu ışığı

merhaba. birkaç gündür bilgisayarımda bi gariplik seziyordum zaten, bugün de bilgisayar kitlendi,dondu hiç bişey yapamayacağı hale geldi. PSU dan kapattım mecburen ve tekrar açmaya çalışınca kırmızı cpu ışığı yandı ve görüntü gelmedi. forumdan 1 kaç çözüm buldum. ram yerleri değiştirme, macun...
  5. S

Bilgisayar açılırken CPU led kırmızı yanıyor

merhaba. birkaç gündür bilgisayarımda bi gariplik seziyordum zaten, bugün de bilgisayar kitlendi,dondu hiç bişey yapamayacağı hale geldi. PSU dan kapattım mecburen ve tekrar açmaya çalışınca kırmızı cpu ışığı yandı ve görüntü gelmedi. forumdan 1 kaç çözüm buldum. ram yerleri değiştirme, macun...
  6. S

iphone 14 plus vs iphone 14

yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. iphone 14 plus 128 gb ile iphone 14 256 gb fiyatları aynı. 14 plus artılarında ekran boyutu ve batarya kalitesi var. 14 artılarında ise 256 gb olma durumu var. hangisi tercih edilir.
  7. S

rampage speed w20 direksiyon seti alınır mı

uygun fiyata 900 derece ve vitesli direksiyon seti arıyordum. karşıma bu model çıktı. biraz araştırdım aynı markanın v902 gibi bir modeli daha varmış. ama v902 de kesik dönmeler , ölü bölgeler , viteste geçmeme , debriyaj basmama gibi sorunlar varmış. aynı sorunlar bu setde de var mıdır...
  8. S

discord nitro xbox gamepass

nitro aldım ama gamepass kodu hediye envanterinde gözükmüyo bu ilk nitro alışım ne yapmalıyım?
  9. S

Discord Nitro da xbox gamepass kampanyası hala devam ediyor mu?

discord nitro üyeliği aldığında ilk sefere özel 2 aylık xbox gamepass üyeliği hediye ediyor 1674665148 adamsın kral çok teşekkür ederim
  10. S

Discord Nitro da xbox gamepass kampanyası hala devam ediyor mu?

Discord nitro ve xbox gamepass kampanyası hala devam ediyor mu?
  11. S

i5 11400f sıvı soğutucu önerisi

ml240l v2 tercihlerim arasındaydı fakat kronik sorunlu olarak duydum.
  12. S

i5 11400f sıvı soğutucu önerisi

soğutma bakımından desteklemek istiyorum. 2k gibi bir fiyata alabileceğim en iyi sıvı soğutma nedir?
  13. S

sata ssd önerisi lütfen

m.2 ssd me ek olarak 1 TB sata ssd alacağım. Marka konusunda kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim
  14. S

Hangi monitörü almalıyım

şahsen wievsonic almanı tavsiye etmem. markasından kaynaklı değil fakat adaptive sync olduğu için oyunda aldığın fps yi monütörün hz oranına sabitliyor. yani 165 fps üstüne çıkamazsın. ayrıca acer ıps panel va ya göre daha iyidir
Geri