virüs total linki de bu https://www.virustotal.com/gui/file/9ccdeac3915783e96cde3838269f71059c99c7e3d5c11671cfe09a0329313858
1692746703
indirdiğim uygulamının virüstotali
dediğim gibi temizledim hem kaspersky ile hemde cmd komutları ile teşekkür ederim kuruntu da şu sıralar piskolojik olarak sorun olmicak şeyleri dert edip onları düşünmek diye açıklayabilirim kendi açımdan
uygulamaları kullandım sonuçlarını attım eğer baktıysanız şuan ilk mesajda da belirttiğim gibi şu sıralar çok kuruntu yapıyorum o yüzden soruyorum o sonuçlardan sonra cmd ile flash belleği de temizledim kaspersky ile tarattım sonrasında hatta şimdi o flash belleğe windows filan yazrsam sıkıntı...
Arkadaşlar Opera GX indiricekken fake bir siteden bir şey indirdim uygulamayı sonradan VirusTotal'de baktım iki tane trojan gözüküyordu. Virüsün bulaşıp bulaşmadığını nasıl anlarım? Bilgisayarda herhangi bir virüs programı yok Windows Defender dışında, Windows 11 Pro kullanıyorum, orijinal...
evet öyle aynı flash belleği hp bir laptop da denedim onda öyle bi problem olmuyo galiba acer marka laptoplara özel bi durum o yüzden acer kullanıcılarını ekstra belirttim
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı güzel bayramlar. Bazı başka konularda açmıştım bazı sorunlar yaşıdığım için rufusla iso yazarken forumda aldığım bilgilere göre iso dosyasının büyüklüğü ve ntfs şeklinde yazılmasından dolayı security boot fail hataları gibi gibi.
Her neyse konuya geliyim ; En...
Öyle olunca bazı problemler yaşadım mavi ekran ws bide internette okuduklarım güvenlik problemi olabilir tarzı şeyler korkuttu açıkçası o dediginiz yöntem baya mantıklı geldi şuanda
Teknik servisi aradım rufusla yaptırdığım sürece kapalı olarak kurmam gerektiğini söylediler ki denedim ve surekli secure boot hatası aldim( secure boot açıkken) o yüzden öyle yazıyorum
1684857795
Ben o yüzden güvenilirlik hakkında soru soruyorum
Arkadaşlar benim laptobum acer nitro 5 an515-58 teknik servis ve forumlarda sora sora en sonunda kurulumun secure boot kapalı bir şekilde yapılması gerektiğini ve başka bir çare olmadığını öğrendim fakat kurulumu secure boot kapalı bir şekilde yapmak herhangi bir güvenlik açığı ws bir şey...
Arkadaşlar temiz bir kurulum yapmama rağmen Windows Update aynı sürücüyü iki kez aynı anda kurmaya çalışıyor ve bu da en sonunda bir hataya sonuç veriyor bazen bilgisayarı kapattığım zaman kurtarma ekranına atıyor bazen de o sürücü neye ait ise onun bir problemine bunu daha önceden yaşayan ve...