Merhaba elimde hp omen marka 2k 240hz ıps pivot hoparlörlü bi monitör var aslında memnundum ama elimdeki pc yüzünden zaten bir çok oyunda tam verim alamıyorum bende daha düşük bi modele geçip elimdekini satmaya karar verdim mümkünse böyle 7 k ya kadar monitör önerirseniz ama özellikle ıps olmalı...
Merhaba bilgisayar parçaları aldım da bir kaçı hala eksik uyumluluk sorunu yaşarmıyım sormak istedim size de.
Anakart: Asus rog strix b550 a gaming
Ekran kart: msi rtx 4070 super 12 gb
İşlemci: ryzen 7 5800x3d
M2ssd: samsung pro 2 tb 7000/5100
Sıvı soğutma: nzxt kraken rgb 3 fanlı
Kasa...
Öncelikle merhabalar hepinize bir kaç parça topladım daha en azından bi 4 5 sene kullanmayı planladığım bir sistem olsun istedim uygun mudur darboğaz vb olur mu bir sıkıntı çıkarmı sistemde parçalar arası sormak istedim müsaitseniz cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz.
İşlemci: Ryzen 9 5900x...
Güzel bilgilendirmeniz için saolun ama beyaz renk bir ekran kartı almak istiyorum o tarz bir 4070 varmı peki?
1677856862
Gigabyte rtx 4070 aero nasıl sizce?
Selamlar kolay gelsin yakın zamanda ekran kartı almayı düşünen biri olarak beyaz temalı bir sistem toplayacağım fakat iki ekran kartı arasında kaldım msi rtx 3080 trio z ve gigabyte rtx 3070 ti vision bir kaç kişiden aldığım geridönüşler sonucu gigabyte'nin soğutma performansının iyi olmadığı...