Shinobi isimli üyenin son içerikleri

1. S

7000 TL BÜTÇE İLE MONİTÖR TAVSİYESİ

7000TL bütçem var ikinci el yada 0 monitör arıyorum ama ne alacağımı bilmiyorum 27 inc ıps panel arıyorum ne alabilirim
  2. S

FORMAT NASIL Atılıyor Yardım Lütfen

MSI anakartım var bıos u açtım fakat USB gözükmüyor format atmam lazım nasıl atarım yardımcı olurmusunuz
  3. S

Steam den oyunlar yavaş iniyor

1000 MB internetim var fakat oyun indirirken 5mb 10mb ile indiriyor bunun nedeni nedir daha hızlı indirme yöntemi var mıdır yardımcı olur musunuz
  4. S

Bilgisayarımı Ne Kadara Satmalıyım

INTEL Core i3-12100F 4.3GHz ASUS PRIME H610M-K D4 Intel H610 LGA1700 DDR4 3200 DP HDMI M2 USB3.2 mATX Anakart ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı VENTO VG05F RGB ATX FSP Hydro 550W 80+Bronze Gaming Kasa WD 480GB Green SN350 NVMe Okuma 2400MB-Yazma 1650MB M.2 SSD GOODRAM 8×2GB...
  5. S

Bilgisayar için masa önerisi

Bir 27 inc monitörüm var birde 25 inc monitörüm var kapsamı direksiyon setini koyabileceğim güzel bir masa lazım yardımcı olur musunuz
  6. S

1000 TL kulaklık önerisi

James Donkey 712 kullanıyordum ses ve mikrofonundan memnun kalmadım ve satmak zorunda kaldım 1000 1500 arası alınabilecek güzel bass ı olan ayak seslerini iyi duyabileceğim bir kulaklık önerir misiniz
  7. S

SİSTEMİM SİZCE NE KADAR EDER ?

Kasam donanım arşivi GT2 model yükselteceğim için satacağım sizce ne kadar eder güncel değeri ne kadardır ne kadara satmam gerekir
  8. S

Kasa için Çekmece önerisi

Bir sorun çıkartır mı sence çekmecesiz kullandım harddiski bozdu
  9. S

Kasa için Çekmece önerisi

Sistemim donanım arşivi GT 2 kasayı aldığım zaman harddisk için çekmece gelmedi kasaya uygun çekmece bulamıyorum harddiskim seagete barracuda 3.5 ınc buna uygun çekmece linki alabilir miyim
  10. S

STEAM DE SORUN YAŞIYORUM

Göz aşinalığı ile alakalı sanırım ayarlar falan filan garip geldi
  11. S

STEAM DE SORUN YAŞIYORUM

3 güne kadar bir sorun yoktu bütün oyunlarını açıyordu şuan sadece Pubg yi açmıyor win11 e geçip denedim o şekilde açıyor win10 pro da giriş ekranında kalıyor sizce ne yapmalıyım 11 kullanamıyorum zor geldi tekrar formatmı atmam gerekiyor (oyunu silip yükledim)
  12. S

Egzoz fanı RGBsini nasıl açarım

Bilgisayarım donanım arşivi gt2 Videoda izlediğim kadarı ile egzoz fanında RGB var kasayı aldığımdan beri fark etmedim egzoz RGB sini nasıl açabilirim yardım ederseniz sevinirim Kasa:vento VG05F
  13. S

4.5k Butce sifir/ikinci el Bisiklet onerisi

Sorun yok
  14. S

4.5k Butce sifir/ikinci el Bisiklet onerisi

Rockrider 520 var elimde
  15. S

Content manager kasma sorunu

NGG serverlarına giriş yaparken çok zorlanıyorum oyun ekranı neredeyse 5 dakikada açılıyor direksiyona basmaya çalışırken çok dona dona basıyorum bayağı drop yiyor Kasa:donanım arşivi GT2 Monitör:Asus vg27vq Bilen varsa yardımcı olabilirmi
Geri