Sistem her türlü günlük kullanım, oyun ve yayın işleri için uygundur. temiz kullanılmıştır. Herhangi bir sorun, arıza veya ısınma problemi yoktur. Kutuları ve garanti belgeleri mevcut değildir, yaklaşık 2 yıldır bendedir. Sistem formatlanmış ve kullanıma hazır şekilde teslim edilecektir. Farklı...
Arkadaşlar oyunu kasmadan sorunsuz birşekilde oynıyabiliyorum fakat bazı resimler yazılar ve dokular ayarları yükseğe alsam bile berbat ötesi görünüyor sanki 144p gibi neden oluyor anlamıyorum çözümü var mıdır?
amd ekran kartı kullanıyorum bu arada ekran kartı ayarlarından olabilir mi?? fakat...
Arkadaşlar yeni yeni yayın yapmaya başladım ve kullandığım kamera aşırı kötü olduğu için yeni bir kamera almak istiyorum. şu anlık aldığım önerilere
Logitech C920s Pro iyi diyolar sizce ne almalıyım fiyat performans ürünü var mıdır? sonradan sorun yaratır mı vs.
Anladım birde bir şey soracağım bu kamera çözünürlüğü vs. ben çok anlamıyorum 12 - 32 mp gayet iyi değil mi? fotoğraf çekmek için kullanıyorum genelde..
Arkadaşlar yakın zaman telefonum durduk yere bozuldu bende tanıdık bir telefoncuya götürdüm ve bana dediği şey anakartının yandığı oldu. bende bunun üzerine yeni bir telefon bakmaya karar verdim sizce redmi note 10 pro iyi mi?? yada daha ucuza aynı kalitede veya daha iyi bir telefon bulabilir miyim?
Arkadaşlar ben bilgisayarımın anakartı işlemcisi bozulduğu için 2 aydır bilgisayara dokunmuyordum yani sağlam olan parçalar hiç kullanılmadı fakat yeni anakart ve işlemciyi takıp açtığımda ise bilgisayar aşırı kasar şekilde açıldı ve hiçbir işlem yapamadım amd adrenalin software den grafik...
Arkadaşlar anakart ve işlemcim bozulduğu için yenilerini aldım ve bios güncellemesi yaptım açtığımda windows 10 etkinleştir sorunuyla karşılaşıyorum daha önceden hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ne yapmam lazım nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz??
Sistemim : tuf gaming b550m plus / ryzen 5...
götürdüğü kadar sanırım işlemci fazla ısınmaya başlarsa değiştiririm fakat şu an param olmadığı için bunlarla yetinmek zorundayım kış geldiği için fazla sorun olmaz gibi bekleyip almak biraz saçma geliyor bana çünkü günlük hayatta sık sık kullanıyorum gerek çalışma için gerekse kafa dağıtmak...