Shinrai isimli üyenin son içerikleri

1. Shinrai

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

vergi işi nasıl oluyor? hiç yurt dışından bir şey almadım
  2. Shinrai

Internet Drop Sorunu

Önceden yapmıştım, pek bir fark olmamıştı. Sanırım router'ı değiştirmek harici bir çarem yok router benzeri daha ucuza halledebileceğim bir şey var mıdır acaba ya? en kötü routerlar 600 lira'dan başlıyor
  3. Shinrai

Internet Drop Sorunu

Evet, router'dan kaynaklı, bilgisayarımı zorda olsa modem'in yanına götürüp test ettim ve drop yemeden oynadım... Router'ım Zyxel'in WAP3205 V3 model'i
  4. Shinrai

Internet Drop Sorunu

Merhabalar, bi süredir yaşadığım bi durum çok takmıyordum online oyun oynamadığımdan ama arkadaşlarla Cs2 gibi oyunlar oynarken anlık internettim 1700 pinglerine kadar görüyor ve bu 5-10 saniye sürüyor sonrasında geri düzeliyor arada bir olsa sıkıntı olmaz ama her round başı olduğundan dolayıda...
  5. Shinrai

Sistem parçalarını güncellemek istiyorum

aslında öyle düşünüyordum lakin satmak uğraşmak istemedim ve eskisine nazaran pek vaktim olmuyor o yüzden güçlendirsem yeter gibi 1735644401 saolun, kasa ve psu konusunda sıkıntı yok işlemciye bi göz atıcağımm rami zaten artırmayı düşünüyordum ama cl, mhz tarzı durumları pek anlamadığımdan...
  6. Shinrai

Sistem parçalarını güncellemek istiyorum

Merhabalar sistemimde ki parçaları artık güncellemek istiyorum normalde kasayı tamamen yenileyecektim lakin şuanlık öyle bir bütçem olmadığından dolayı bi kaç parçayı yenilesem yeter simdiden teşekkürler İŞLEMCİ -- RYZEN 5 2600 ANAKART -- ASUS PRIME B450M-K RAM -- 8 GB DDR4 3200Mhz Ram EKRAN...
  7. Shinrai

Efekt Olduğunda Siyah Ekran Sorunu

Merhaba, Oyun oynarken oyunda çok efekt olursa bilgisayarımın ekranı gidiyor ve fanlar tam hızda dönmeye başlıyor sebebi nedir fikrimce bilgisayarım da Egzoz Fani'nin kırık olması ve Bi Süredirde Termal Macun İşlemi Yapmadığımdan olduğunu düşünsemde etrafımda ki kişiler bu yüzden olmadığını...
Geri