ShinzoWoSasageyo isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Japonya'dan Ne Alınır ( Arkadaşım Gidiyor )

eger cin aktarmali donuyorsa dronelar sorun oluyor diye biliyorum. bir de vergi iadesi yapilan buyuk teknoloji magazalarinda iphone stogu yok diye duymustum
  2. S

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

ekrani kirik diye biliyorum
  3. S

5080'in fiyati 00.35'te geldi. nasil fiyati belli olmadan gitti anlayamadim
  4. S

yalniz degilsin merak etme ben de bir sey alamadim. alamayan cok kisi var
  5. S

bence amazon depo ---> elektronik/cep telefonlari ve aksesuarlar/cep telefonlari kismindan takip et
  6. S

f5 atiyorum. herhangi bir grupta vs degilim. arkadasa temiz bir telefon gelirse belki bir seyler yapabilirim
  7. S

geldigi zaman haber verebilir misiniz nasil bir sey gelecegini merak ediyorum
  8. S

❌İndirim Bitti! XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 11.069₺ 🔥

magazayi ariyorum acmiyorlar bosuna da gitmis olmak istemiyorum hastayim diye
  9. S

🔥İndirim Lenovo LOQ İ5-13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 Laptop 🔥47.499₺

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15irx10-83je00lftr-i7-13700hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx5060-8gb-15-6-ips-144hz-freedos-p-HBCV00009UBMVT bu modelle aralarinda cok fark var mi? aradaki farki vermeye deger mi? ssd 1tb ram 16gb oluyor digerine gore. bir de islemci degisiyor ve laptop...
  10. S

Akım korumalı prize 3 lü priz takmak?

forumda sordum bazi arkadaslar kullanabilirsin sorun olmaz dedi
  11. S

tekli akim korumali priz 100 kusur tl'ye dusmustu aliyim ne olacak ki dedim ondan sonra da bu sekilde kullanmaya basladim
  12. S

ben yaklasik 4 aydan beri arkadasin yaptigi sekilde kullaniyorum. herhangi bir sikinti yasamadim. hatta dun sabah elektrikler gidip geldi. monitor acilmadi bir sey oldu sandim korktum. megerse akim korumali priz kapanmis
  13. S

🔥İndirim Lenovo LOQ İ7-13650HX 24GB RAM 1TB SSD RTX5070 (115w) Laptop 🔥60.999₺

ayni seyi merak ediyorum. acaba hangisi daha iyi? anlayan arkadaslar yorum yapsa iyi olur
Geri