ShinzoWoSasageyo isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ekrani kirik diye biliyorum
  2. S

5080'in fiyati 00.35'te geldi. nasil fiyati belli olmadan gitti anlayamadim
  3. S

yalniz degilsin merak etme ben de bir sey alamadim. alamayan cok kisi var
  4. S

bence amazon depo ---> elektronik/cep telefonlari ve aksesuarlar/cep telefonlari kismindan takip et
  5. S

f5 atiyorum. herhangi bir grupta vs degilim. arkadasa temiz bir telefon gelirse belki bir seyler yapabilirim
  6. S

geldigi zaman haber verebilir misiniz nasil bir sey gelecegini merak ediyorum
  7. S

❌İndirim Bitti! XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 11.069₺ 🔥

magazayi ariyorum acmiyorlar bosuna da gitmis olmak istemiyorum hastayim diye
  8. S

🔥İndirim Lenovo LOQ İ5-13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 Laptop 🔥47.499₺

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15irx10-83je00lftr-i7-13700hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx5060-8gb-15-6-ips-144hz-freedos-p-HBCV00009UBMVT bu modelle aralarinda cok fark var mi? aradaki farki vermeye deger mi? ssd 1tb ram 16gb oluyor digerine gore. bir de islemci degisiyor ve laptop...
  9. S

Akım korumalı prize 3 lü priz takmak?

forumda sordum bazi arkadaslar kullanabilirsin sorun olmaz dedi
  10. S

tekli akim korumali priz 100 kusur tl'ye dusmustu aliyim ne olacak ki dedim ondan sonra da bu sekilde kullanmaya basladim
  11. S

ben yaklasik 4 aydan beri arkadasin yaptigi sekilde kullaniyorum. herhangi bir sikinti yasamadim. hatta dun sabah elektrikler gidip geldi. monitor acilmadi bir sey oldu sandim korktum. megerse akim korumali priz kapanmis
  12. S

🔥İndirim Lenovo LOQ İ7-13650HX 24GB RAM 1TB SSD RTX5070 (115w) Laptop 🔥60.999₺

ayni seyi merak ediyorum. acaba hangisi daha iyi? anlayan arkadaslar yorum yapsa iyi olur
  13. S

Erazer deputy laptop öneri

benim bir arkadasim da bunu almayi dusunuyor. laptop konusunda bilgili arkadaslar yorum yaparsa iyi olur. 5060'li laptoplar arasinda fiyati uygun ama ne gibi dezavantajlari var acaba?
Geri