evet pivot özelliği yok , fakat yükseklik ayarı ideal hocam kendim kullanıyorum ve kuzenime de aldırdım. Pivot zaten herkes kullanmıyor yayıncılar vb ancak.
Merhaba arkadaşlar , başlıkta da bahsettiğim üzere güzel bir gamepad arıyorum FAKAT olmazsa olmazım yön tuşları yani d-pad deki tuşların AYRI olması.Bunun sebebi dövüş oyunları oynamam ve yuvarlak d-padlerde istediğim hareketleri yaparken zorluk çıkartması. Örneğin aşşağı yön tuşuna bastığım da...
Merhaba arkadaşlar , linkteki hazır sistem hakkında düşünceleriniz neler , ben baya araştırdım daha iyi f/p bulamadım bu civarlara yakın. Kuzenim alacak 1,5 - 2 ay sonra.
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-asus-rog-strix-rx6750xtoc-prime-h610m-k-crucial-500gb-ssd-16gb.html
Yine o tarz olsun istersen Prison Break'in atası The Oz tavsiye edebilirim. Onun dışında bu tarza yakın sağlam dizi Punisher ve Reacher olabilir çerezlik.
Hazır sistem aldım deneme sürümü win 11 pro yüklemişler , bu işlerden pek anlamadığım için key aldım direkt. Key olmadan tema rengi felan bile değiştirilmiyordu.