shirouga isimli üyenin son içerikleri

1. S

Öneri Oyun ve Yazılım İçin 60-80 Bin TL Laptop Önerisi

hocam konudan bağımsız neden yz mühendisliği seçtiğinizi merak ettim bende istiyordum ama hocalar falan ehm den veya bilgisayar müh den geçiş yapabilirsin diyerek salladılar beni sizden de duymak isterim
  2. S

Öneri Oyun ve Yazılım İçin 60-80 Bin TL Laptop Önerisi

güç derken watt dan bahsediyorsanız evet genelde hepsi 115 wattlık bir güç tüketimine sahip oluyor ancak aradaki performans farkı özellikle yerel yapay zekalarda ve llm lerde belli oluyor (bir de eco modda 5070 çok daha verimli ve performanslı çalışıyor)
  3. S

Yardım Elektronik Haberleşme İçin Bir Laptoba 80k Vermek Mantıklı mı?

hocam artık her pc ye bakıyorum hepsinde başka başka şeyler çıkıyor yok hp omen 16 ya bakıoyrum 150 den fazla varyantı bulunuyor delircem
  4. S

hocam masaüstü pcyi taşıyamam yani laptopa yöneldim bende ama işin içerisinden çıkamıyorum bir türlü
  5. S

Dedigim gibi ehm okuyacağım o yüzden mac'i eledim. 100k versem zorlar ama 80k civari olur diye düşünüyorum. Mühendislik programları ve üstüne yerel yapay zeka ile uğraşıyorum bazen de oyun yani (gta vc de oluyor cyberpunk da)
  6. S

70 Bin TL Bütce Monster Tulpar Alınır mı Sizce ?

Monster ve Excalibur çok utandiriyor insan içerisinde hele ki exc. Inanilmaz ısınıyor biraz daha acer, hp, asus tarafında güzel kasalara (laptop kasası) yönelebilirsin çünkü ısındıktan sonra emin ol hiçbir zevk alamıyorsun
  7. S

RTX 5060'lı Laptop İçin Öneri İstiyorum

Hocam omen 16 serisi kronik hall sensor problemli diye biliyorum
  8. S

Yardım Laptop Secimi İçin Yardım Ederseniz Sevinirim ?

15-16 inc üstü bakma derim çok sıkıntıya düşürür
  9. S

hocamlarım konu başlıktadır bi arkadaşım söyledi dedi 100k versen bile o pc de yapacağın şeyler belli 4060 ile de yaparsın dedi aklıma takılır siz ne dersiniz bu konuda ve sizce macbooklara yönelmeli miyim?
Geri