Shizofren isimli üyenin son içerikleri

1. S

Acil Xiaomi note 11 pro geri tuşları kayboldu

Xiaomi temalariyla ugrasirken alttaki geri gelme orta tuş olan 3 tuş kayboldu geri getiremiyorum
  2. S

HaQQuS 8K lık pc sonunda geldi

Hayırlı olsun bende teslim aldım bugun 3 fanlı geldi ekran kartı banada eagle modeli denilen arkadaşa inş 3 fanlı gider. şuanlık sıkıntı 5800 tl lık fatura gozukuyor başka bir sıkıntı yok sistemle pclerle alakalı
  3. S

HaQQuS - 8K RTX Sistem Satın Alma Sonrası Yaşananlar

Benide aradilar kral 4 parca diger arkadaslarin yazdigi gibi ama sen niye eagle yazdin ekran karti icin bize oc modelini soylediler
  4. S

🔥🔥🔥Haqqus RTX 3050 SİSTEM 7999 TL🔥🔥🔥

bende o 15kişiden biriyim aynı şekil parçaları saydı onayladım 2200 civarı havaleyide yaptım sitedede hazırlanıyore döndü yazı bakalım hayırlı olsun tekrar o 15 kişiye ama hala o 50 stogun hiç olmadıgını düşünüyorum
  5. S

8K Fiyata HaQQuS - 3050 i5 11400F Sistem

bende 5800den alanlardanım onay bekliyor yazısı var nasıl yapacaklar acaba çok merak içindeyim. haber alacağımız biyerde yok instagramdaki 5800 ü tamamlayıp gönderricez dedikleri hikayeyide kaldırmışlar bi şüphelendim herkesi iptal etcekler diye ama hayırlısı
  6. S

hocam kaç dakika sonra iptal yazısı geldi o 15 kişinin içinde nasıl degilsin sen karttan çekilmişşti degil mi
  7. S

5800 e alanlardanım bakalım ramsiz fiyattan üstüne tamamlamak için ne kadar istiyecekler görücez iletişime geçtiklerinde yine yazarım
Geri