telefonda oyun oynamıyorum bilgisayarım var zaten arkadaş tanıdık ve kullandım tek merakım beni baya götürürmü çünkü s22 serisi en beğendiğim telefondur
Merhabalar samsun s22 ultra kullanan varmı telefon 256 g lık 2.el alıcam ama arkadaş tanıdık her hangi problemi yok kullandım sadece kullananlar memnunmu telefon 2 2.5 senelik.
Trendyol dan g29 almayı düşünüyorum
direksiyon pedallar ve vites dahil 15k bir miktarı var ama ithalatçı garantili sizce alınır mı? ?
g29 kullanan varsa memnunmu basit oyunlar oynuyorum ets2 tarzı ve vites kronik sorun diyorlar.
https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/rampage-hacker-600w.html
bu soğutucu bu kasaya uyarmı anakart...
ryzen 5 7500f için sıvı soğutucu almak istiyorum 2 fanlı benim kasaya olur,fiyat performans ürünü arıyorum ve cidden soğutabilecek olan ürünleri atarsanız alabilirim.
Asrock A620M-hdv/m2 AM5 anakartım var Rampage hacker kasam var ryzen 5 7500f için kule tipi fan arıyorum kaliteli
kasaya sığacak ve anakarta oturacak bir kule tipi fan önerir misiniz?.
bütce en baba 2k gider kule tipi fana,
risk alırsam stock fanla daha kötü sonuçlar meydana gelebilir bazen 1 gideceğine 5 gidebilir tedbiri almakta fayda var.
amd 7500f işlemcim var stock amd fanı takılı kasada 3 önde ve 1 arkada olmak üzere ısıyı dışarı atan fanlar var oyunlarda ets2,cs2 gibi oyunlarda 1 saat 2 saat oynarım genelde max 75 80c gördü sizce kule tipi fana geçmelimiyim?
Bilgisayarın açma tuşuna bastıktan sonra 3 dakika gibi bir süre zzzz sesi geliyor ama ya ekran kartından yada Psu dan
yeni aldım ve hdd yok ssd var kasa fanlarıda oldukça sessiz.
tek tek cidden pahalıya geliyor internette şuan hazır kasaları özelleştirsem benim sistemin aynısına eş değer sistemler 38 k ya çıkıyor ve ssd 500 gb da bıraktığım halde.
dediğin çok doğru o zamanlar 2024 son aylarında dizmeyi düşünüyordum baya araştırma yapmıştım sitelerde teker teker geziyordum aklımda rtx 4070s bir sistem vardı ryzen 7 ile birlikte fiyat 40k filan ederleri vardı vatanda bile fazla değişiklik yoktu bu sistemlerde özelleştirdiğimde ama 2025 de...
yaptım ama sabit rtx 4060 8 ryzen 5 7500f li pc önerdiler fiyatlar hemen hemen aynı amd ekran kartı önerenler oldu ama nvidia istediğim için onları es geçtim.