Shogunn isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ İlk PC'mi Topluyorum: Tavsiyeleriniz Gerekli

Peki sorun çıkaracak parçalara alternatif ne önerebilirsiniz? 50k üzerine çıkamam fiyatta.
  2. S

Maalesef 50k nın üzerine çıkamam.
  3. S

Monitör ne önerirsiniz peki ekranı 240hz IPS civarında bi monitör bakıyorum.
  4. S

anladım peki bu güç kaynağı nasıl asusun https://www.cisaoutlet.com/outlet-asus-tuf-gaming-750b-80-plus-bronze-750w-guc-kaynagi-21632
  5. S

Neden ki aga sadece sıvı soğutma ve fanları rampageden almayı düşünüyorum fiyatından dolayı. 1759446565 1759446621 İyiymiş çok sağol reis de güç kaynağı ve anakartı beyaz önersen daha iyi olur benim için beyaz sistemde sırıtmasınlar
  6. S

Neden kötü ki parçalar bi sorun çıkarmayacaksa zaten bana yeter bunlar 2k oyun oynamayacağım zaten. İndirimde almayı düşünüyorum zaten hangileri ucuzlarsa teker teker alacağım ona göre sistemi tamamlamak için yazdım zaten buraya kafamda tam oturunca teker teker indirimden alacağım. Ekran kartsız...
  7. S

Ekran kartı Nvidia olmalı AMD istemiyorum. Evet akvaryum kasa olmalı dışardan sistem gözükmeli söylediğim kasayı 6k dan ucuza buldum ve çok beğendiğim bi kasa yinede benzer kasa önerilerine açığım 1759442618 Yok şuan hepsi kafamda var teker teker toplayacağım gibi
  8. S

Dışarıdan bakınca da şık gözüksün istiyorum zaten bir kez alacağım ayak altına atmalık bir kasa olsun istemiyorum ondan dolayı beyaz ağırlıklı bi sistem dizdim ekran kartı ve işlemci bana fazlasıyla yeter zaten o yüzden 8gb ekran kartınında yeteceğini düşünüyorum.
  9. S

hepsini kendim toplayacağım bütçe max 50k daha az olursa daha iyi olur zaten bunların toplamı 40k ya yakın 1759442008 Doğdu diyorsun ama bu parçalar kasayla çok iyi olacağını düşünüyorum zaten ekran kartı ile işlemci bana fazlasıyla yeter sistemim dışardan bakınca güzel durmasını da istiyorum...
  10. S

20 yaşına geldim kendime ilk defa bir pc almak istiyorum ama çok anlamadığım için sizin yardımınız gerekli. Beyaz bi sistem toplamayı düşünüyorum Kasa Phanteks NV5 WHİTE Ekran kartı RTX 5060 8gb beyaz İşlemci Ryzen 5 7500f Sıvı soğutucu Rampage Helios C17 Güç kaynağı Rampage P750 Monitör 240hz...
Geri