Neden ki aga sadece sıvı soğutma ve fanları rampageden almayı düşünüyorum fiyatından dolayı.
1759446565
1759446621
İyiymiş çok sağol reis de güç kaynağı ve anakartı beyaz önersen daha iyi olur benim için beyaz sistemde sırıtmasınlar
Neden kötü ki parçalar bi sorun çıkarmayacaksa zaten bana yeter bunlar 2k oyun oynamayacağım zaten.
İndirimde almayı düşünüyorum zaten hangileri ucuzlarsa teker teker alacağım ona göre sistemi tamamlamak için yazdım zaten buraya kafamda tam oturunca teker teker indirimden alacağım.
Ekran kartsız...
Ekran kartı Nvidia olmalı AMD istemiyorum. Evet akvaryum kasa olmalı dışardan sistem gözükmeli söylediğim kasayı 6k dan ucuza buldum ve çok beğendiğim bi kasa yinede benzer kasa önerilerine açığım
1759442618
Yok şuan hepsi kafamda var teker teker toplayacağım gibi
Dışarıdan bakınca da şık gözüksün istiyorum zaten bir kez alacağım ayak altına atmalık bir kasa olsun istemiyorum ondan dolayı beyaz ağırlıklı bi sistem dizdim ekran kartı ve işlemci bana fazlasıyla yeter zaten o yüzden 8gb ekran kartınında yeteceğini düşünüyorum.
hepsini kendim toplayacağım bütçe max 50k daha az olursa daha iyi olur zaten bunların toplamı 40k ya yakın
1759442008
Doğdu diyorsun ama bu parçalar kasayla çok iyi olacağını düşünüyorum zaten ekran kartı ile işlemci bana fazlasıyla yeter sistemim dışardan bakınca güzel durmasını da istiyorum...
20 yaşına geldim kendime ilk defa bir pc almak istiyorum ama çok anlamadığım için sizin yardımınız gerekli.
Beyaz bi sistem toplamayı düşünüyorum
Kasa Phanteks NV5 WHİTE
Ekran kartı RTX 5060 8gb beyaz
İşlemci Ryzen 5 7500f
Sıvı soğutucu Rampage Helios C17
Güç kaynağı Rampage P750
Monitör 240hz...