ben lamzu atlantis mini kullanıyorum elim 18cm ve claw oynuyorum gayet memnunum öneririm diğer türlü önerim viper ultimate veya sora'nın stoklarını bekleyebilirsin
bu bütçeye alabileceğin çoğu mousepadden benzer performans alırsın porgenin mousepadlerine bakabilirsin eğer fiyat yükselebilir diyorsan klasse pro öneririm
Hocam en iyi seçenek F1 Pro gibi duruyor ancak 250tl daha çıkabilirseniz lamzu atlantis mini tavsiyemdir kendim de kullanıyorum gayet memnunum hiçbir sıkıntısı yok
Önceden 165hz bi monitörüm daha vardı onda da display port ile bağlayınca aynı problem oluyordu onu demeye çalıştım (2 farklı pc de 2 monitörü de 2 farklı kabloyla denedim her türlü aynı problem oluyor)
Önceki bilgisayarımda da denedim tamamen farklı bir sistem onda da aynı sorun oluyordu kabloyu değiştirip deneyeyim dedim yine aynı sorun devam ediyor yani girişlerde veya kabloda sorun olacağını sanmıyorum
Sorunu nasıl açıklayacağımı inanın bilmiyorum ne oldugunu da anlatmak zor ve video çekince görünmüyor, monitörü hdmi ile bağlayınca bir sorun yok ama dp ile bağlayınca belli renklerde (grinin tonları gibi) (örneğin whatsapp webin uygulamasında bi chate girince oluyor) böyle seğirme gibi bir şey...
1 Yıl kadar kullandım monitörü ghosting vardı ancak ölü pixel yoktu 1 arkadaşımda daha vardı ghosting problemi kronik midir bilmem ama güzel monitör öneririm
Sora ya da Atlantis/Atlantis Mini almanı öneririm gpx artık eskidi diyebiliriz db click vs. problemleri var zaten. Şahsen Lamzu Atlantis Mini kullanıyorum 1 aydır gayet memnunum kesinlikle fiyatını hakeden bir mouse öneririm